Ultimate Windows Tweaker - Problem!!!
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 09 Lut 2012, 21:37

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość

PostWysłany: 12 Lut 2010, 13:01 
Nowy na forum
Nowy na forum
Awatar użytkownika

Dołączenie: 08 Lut 2010, 13:01
Witam forumowiczów,
Mam następujący problem: W Windows 7 chce włączyć 4 GB RAM-u(oczywiście przez Ultimate Windows Tweaker) no i robię punkt przywracania systemu, no i włączam lecz gdy chce zastosować ustawienia pokazuje się błąd: Wystąpił nieoczekiwany błąd w aplikacji. :cry:
Nie wiem co robić... POMÓŻCIE i napiszcie jak to można włączyć
POMOCY !!!! PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ !!!! :roll:
aimp1000 :D

Profil E-mail  
    Windows7MSIE7

PostWysłany: 12 Lut 2010, 15:01 
Nowy na forum
Nowy na forum
Awatar użytkownika

Dołączenie: 08 Lut 2010, 13:01
Witam was ponownie,
Problem rozwiązałem lecz mam drugi problem: W Windows 7 przy starcie pokazuje się pasek boczny(normalnie) lecz gdy się pokaże to pokazuje się okienko: Program Gadżety systemu Windows przestał działać. Nie wiem co się dzieje próbowałem uruchamiać ręcznie proces sidebar.exe lecz nic.
Pomóżcie....
aimp1000 :) .

Profil E-mail  
    Windows7MSIE7

PostWysłany: 13 Lut 2010, 00:12 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 02 Lis 2006, 23:21
Miejscowość: Garwolin
Pochwały: 8
jeśli chcesz mieć 4 gb ram kup sobie 64 bitowego windowsa będzie po problemmie a takimi programami się nie baw bo można sobie tylko więcej szkody narobić niż dobrego

Profil E-mail  
    Windows7MSIE7
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 3 posty(ów) ] 

Ciekawe tematy: WALUTY- co bedzie gdy ... oraz Reprezentant firmy ( Hong Kong, Shenzhen i Kanton ) - oferta

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group