Teraz jest 25 paź 2014, 08:44


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [Windows XP] Sterowniki Ethernet
PostNapisane: 04 paź 2008, 16:51 
Specjalista
Specjalista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 mar 2008, 19:25
Posty: 601
Mam komputer przenośny TOSHIBA EQUIUM A100-027 i potrzebuję do niego: Kontroler Ethernet i Kontroler magazynu masowego. W MenadŻerze urządzeń są dwa Żółte znaki zapytania:
:arrow: Kontroler Ethernet
:arrow: Kontroler magazynu masowego
I chodzi mi o to 1. Jak zainstalowac i co zeby to znikneło, prosze o link. SP3 jest zainstalowany...


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 04 paź 2008, 19:34 
Specjalista
Specjalista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 07 lut 2008, 18:13
Posty: 730
Lokalizacja: Okolice KrK
http://uk.computers.toshiba-europe.com/ ... ortMod=501 pobierz LAN driver.


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 04 paź 2008, 19:54 
Specjalista
Specjalista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 mar 2008, 19:25
Posty: 601
Te sterowniki juz instalowane były. Wyskakuje komunikat i po kliknieciu Yes, albo No nic nie nie dzieje.
Komunikat
ObrazekObrazek


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 04 paź 2008, 21:13 
HAKER
HAKER
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 sty 2007, 15:38
Posty: 3527
Lokalizacja: Bąbowa
http://couponmeister.com/blog/HD_Audio/KB835221.exe

http://www.findfiles.com/list.php?db=Bo ... =KB888111+

Zainstaluj te poprawki. W przypadku driverów od dźwięku na XP z SP3 pomogły to moŻe z LANem teŻ pomogą ;)


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 04 paź 2008, 22:04 
Specjalista
Specjalista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 mar 2008, 19:25
Posty: 601
Przy jednej wyskakuje:
ObrazekObrazek
A przy drugiej:
ObrazekObrazek


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 04 paź 2008, 22:06 
Specjalista
Specjalista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 07 lut 2008, 18:13
Posty: 730
Lokalizacja: Okolice KrK
Odinstaluj sp3


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 04 paź 2008, 22:56 
HAKER
HAKER
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 sty 2007, 15:38
Posty: 3527
Lokalizacja: Bąbowa
Ta pierwsza poprawka na 100 % powinna iść z SP3. Dziwna sprawa.... wirus ?


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 04 paź 2008, 23:03 
Specjalista
Specjalista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 17 mar 2008, 19:25
Posty: 601
Po formacie? Malo prawdopodobne, tego co wiem byla tam Vista Home Premium [ENG] a teraz zostal zainstalowany XP z zintegrowanym SP3. Zobacze jak bedzie po kolejnym formacie i zainstalowaniu XP-ka z zintegrowanym z sp2...


Góra
Offline Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ]  Moderator: Cactooz


Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości



Szukaj:


Podobne tematy na forum:


cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net