Teraz jest 20 paź 2014, 12:15


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Stereo Mix a Windows 7
PostNapisane: 16 mar 2010, 18:32 
Specjalista
Specjalista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 paź 2007, 17:46
Posty: 787
Lokalizacja: Czarże
Witam! Zainstalowałem Windows 7 Ultimate i mam pytanie?! Czy wie ktoś jak wlaczyc stereo mixa?


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2010, 20:50 
HAKER
HAKER
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 sty 2007, 15:38
Posty: 3527
Lokalizacja: Bąbowa
2 sposoby:

1. Jeżeli masz realteka i sterowniki dedykowane z panelem HD audio w panelu sterowania (win7 ma już dużo sterów do realteków lecz bez panelu) to tam możesz się bawić ;P Jak ich nie masz to szukaj ich na stronie producenta mobo.

2. Prawym na ikonkę głośniczka -> urządzenia do odtwarzania -> 2x na urządzenie -> Poziomy -> Balans. Nie wiem po co tak daleko to chowali ;P


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Stereo Mix a Windows 7
PostNapisane: 16 mar 2010, 21:09 
Specjalista
Specjalista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 paź 2007, 17:46
Posty: 787
Lokalizacja: Czarże
Jak ma być ten balans??


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2010, 21:34 
HAKER
HAKER
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 28 sty 2007, 15:38
Posty: 3527
Lokalizacja: Bąbowa
Chyba o balans ci się rozchodzi ? ;P


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Stereo Mix a Windows 7
PostNapisane: 16 mar 2010, 21:36 
Specjalista
Specjalista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 paź 2007, 17:46
Posty: 787
Lokalizacja: Czarże
Ku*** już nie wiem co mam robić nie chodzi mi o balans! Stereo Mix czyli wlaczam muzyke i ludzie slysza tak jakby przez mikrofon. Panimajesz?


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Stereo Mix a Windows 7
PostNapisane: 16 mar 2010, 21:39 
Specjalista
Specjalista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 23 paź 2007, 17:46
Posty: 787
Lokalizacja: Czarże
Jeszcze musze zainstalowac sterowniki do dzwiekowej bo dziala nie 5.1 tylko sluchawki :-/ A znalesc nie moge :/

Przepraszam ze post pod postem...


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 18 mar 2010, 21:12 
HAKER
HAKER
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 paź 2006, 20:54
Posty: 6044
Lokalizacja: z repozytorium
I za brak kultury i błędy też powinieneś przeprosić.


Góra
Offline Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ]  Moderator: Cactooz


Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości



Szukaj:


Podobne tematy na forum:


cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net