Wybrałem takie części do komputera i chciałem zapytać czy będą ze sobą grać i czy są dobre to będzie kosztowało mnie 2000 zł. i czy ta inwestycja się opłaca.
Wszystkie podzespoły będa ze soba grac,ale zastanawiam sie czy rzeczywiscie potrzebny Ci jest aż tak duży dysk twardy 500 giga?? Może lepiej zmniejszyc do np: 320 a dołozyc wiecej do procka lub grafiki??
Wszystkie podzespoły będa ze soba grac,ale zastanawiam sie czy rzeczywiscie potrzebny Ci jest aż tak duży dysk twardy 500 giga?? Może lepiej zmniejszyc do np: 320 a dołozyc wiecej do procka lub grafiki??
Ja mam w lapku 500gb. To wcale nie jest tak dużo jak masz 3 systemy...
Ja mam w lapku 500gb. To wcale nie jest tak dużo jak masz 3 systemy...
Na początku może i się to dużo wydaje,jednak gdy później zacznie się używać to powoli się dysk wypełni i być może będzie jeszcze za mały.
Zestaw wojtek se bardzo dobry;]
OryginalneBaterie
Wysłany: 24 Mar 2010, 16:49
Komputerowiec
Dołączenie: 08 Paź 2009, 20:30 Posty: 104
No może i prawda,ja tam mam u siebie 320 giga i w zupełnosci mi wystarcza. Ale pracuje na jednym systemie.
No może i prawda,ja tam mam u siebie 320 giga i w zupełnosci mi wystarcza. Ale pracuje na jednym systemie.
Ja mam obecnie na desktopie 250 GB, to jest bardzo mało. Te 160 GB na pewno by mnie nie zbawiło. Na miejscu kupującego, zainwestowałbym w 1TB, bo po prostu są to teraz tanie dyski oraz pojemne .
mikel5
Wysłany: 28 Mar 2010, 17:24
Nowy na forum
Dołączenie: 20 Mar 2010, 12:04 Posty: 18
dokładnie bierz 1TB bo tanio a starczy Ci na długie lata a i nie trzeba filmów na płytke zgrywać po ściągnięciu