Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 10 Lut 2012, 00:36

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość

PostWysłany: 19 Lis 2006, 10:04 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 19 Lis 2006, 09:44
Widzę, Że tutaj jest głównie omawiany sprzęt komputerowy, a nie osprzęt, ale z tego względu, Że jest to "hardware", a ja nie znalazłem bardziej stosownego działu toteŻ piszę tutaj. W opisie forum znalazłem, Że jest to największe forum komputerowe ;d Jeśli tak jest, to na pewno ktoś się tutaj znajdzie znający się na rzeczy - mianowicie na słuchawkach.

Poszukuję słuchawek, w których wykorzystano najnowszą technologię dzwięku, ale teŻ nie chce nazbyt drogich. Nie szukam słuchawek bezprzewodowych, bo takowe gorzej przewodzą. Szukam ich pod kątem gier komputerowych.

Bestsellerem w internetowym sklepie Pentagram są słuchawki Icemat Siberia Combo. Kosztują 279, jest to jak na mój gust cena przyzwoita.

Drugą ciekawą propozycją są słuchawki Steel Sound 5H v2, ale porównując je na papierze, trochę gorzej wypadają w stosunku do "Icematowskich", wyŻej nadmienionych - kosztują 269zł.

Ostatnią propozycją stojącą na pograniczu mojej ciekawości, są słuchawki Razer Barracuda HP-1 Gaming Headset. Nie jestem pewien czy cena, którą sobie Życzą - 449zł jest odpowiednia w stosunku do wystawianego produktu. JeŻeli jednak odczuwa się jakąś większą róŻnicę w porównaniu do wcześniej wymienionych słuchawek, jest to na pewno godna uwagi propozycja.

Kiedyś szukałem myszki i mój wybór zatrzymał się na Logitech G5 i Razerze Copperhead. Nie wiem jak jest w przypadku słuchawek, ale w Razerowskiej myszce zawodziły sterowniki.

JeŻeli ktoś zna jakieś porównania róŻnych słuchawek i są dostępne w internecie to z chęcia rzuciłbym na to okiem. Ostatnim elementem dopełniąjącym mój "zawodowy" sprzęt komputerowy są właśnie słuchawki.

Jeszcze dodam, Że jestem otwarty na nowe propozycję.
Z góry dzięki za pomoc !

Profil E-mail  
    unknownunknown

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Ciekawe tematy: Serwis randkowy - firma? oraz Czy każdy może być developerem?

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group