Pytanie o naprawe
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 10 Lut 2012, 00:46

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość

PostWysłany: 04 Sie 2008, 00:02 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 05 Kwi 2007, 22:29
Witam.Mam taki problem z moim monitorem ktory kupilem okolo 2 miesiace temu wiec jest raczej nowy,model Samsung SyncMaster 710n.Problem jest taki ze ktos z moich domownikow strzelil mi z pistoletu na kulki(asg) w monitor i powstalo pekniecie z charakterystyczna kulka w srodku(jak zbicie).Przez to powstawly 2 kwadraty okolo 4x10cm na ekranie gdzie pixele szaleja a na jednym kwadracie jest tylko biale ; p,do tego przez caly ekran od dolu przechodza 4 paski.Pytanie jest takie:Czy jestem w stanie zrobic cos na wlasna reke i czy jest w stanie zrobic to ktos z serwisu?Na gwarancje nie licze bo raczej nic nie wskoram chyba ze ktos wymysli dobra scieme ; p.Troche zal po 2 miechach wydawacc znow te 600 zl no chyba ze przyzwyczaje sie.Z gory dzieki.

Profil E-mail  
    unknownunknown

PostWysłany: 04 Sie 2008, 00:58 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 11 Sie 2006, 11:20
Pochwały: 16
Znalazłem na allegro właśnie ten monitor który jest uszkodzony ale podobno matryca jest w stanie idealnym więc mógłbyś tylko ją jakoś wymienić. Najpierw to bym zapytał się tego typa czy na pewno działa matryca i czy dałoby radę ją w jakiś sposób sprawdzić (w dowód Że naprawdę działa).

Profil E-mail  
    unknownunknown
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Ciekawe tematy: mandaty oraz Mój pierwszy plan na biznes.

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group