Witam,mam takie zapytanie mam plik (Flash Movie) swf jest to klient do strony i chciałbym go lekko zmienić ( ikonki napisy itp tło).Poszukałem trochę na ten temat i znalazłem takie coś jak programy różnego rodzaju które ten flik swf rozbiorą na części pierwsze i tak właśnie zrobiłem programem Sothink SWF Decompiler po rozpakowaniu tego pliku mam w folderze podfoldery com,mx,org,pl a w nich inne foldery i pliki Flash ActionScript File i Flash Project File.Teraz mam pytanie czy istnieje możliwość złożenia tego do kupy spowrotem do fliku swf (Flash Movie) ??? Posiadam na kompie Adobe Flash Builder 4,Flash Decompiler Trillix,Portable Macromedia Flash 8 Professional,Sothink SWF Quicker i Sothink SWF Decompiler.
Używałem raz SWF decompilera, tylko nie wiem jakiego, pamiętam że zapisał mi on bezpośrednio FLV który mogłem edytować.
BolesławChrobry
Wysłany: 07 Cze 2010, 17:28
Lamer
Dołączenie: 07 Cze 2010, 01:31 Posty: 3
Jak już pisałem wyżej to już zrobiłem teraz mam problem żeby te pliki złożyć w całość spowrotem do pliku .swf SWF-a tozebrałem już na pliki źródłowe fla czy coś takiego a chcę je złożyć teraz w SWF-a.Tego właśnie nie potrafię buuuu