Teraz jest 30 wrz 2014, 22:53


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 mar 2007, 12:26 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączył(a): 17 mar 2007, 22:46
Posty: 9
nom wlasnie nie tylko dysk z windowsem dostalem system recowery i nic wiecej nie mam dlatego taki problem wlasnie


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 26 mar 2007, 07:46 
HAKER
HAKER
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 02 lis 2006, 23:21
Posty: 2478
Lokalizacja: Garwolin
herman146 napisał(a):
system recowery
z tej płytki powinieneś wgrać windowsa ona ma w sobie zainstalowanego windowsa ze sterownikami


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 28 mar 2007, 21:46 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączył(a): 17 mar 2007, 22:46
Posty: 9
chyba jednak nie ma bo juz to robilem


Góra
Offline Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Moderator: Cactooz Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość



Szukaj:


Podobne tematy na forum:


cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net