Problem z nowym brotherem DCP-145C
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 31 Lip 2010, 15:23

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość

PostWysłany: 11 Kwi 2009, 13:08 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 08 Kwi 2009, 19:42
Witam mam problem. Mianowicie zakupiłem dzisiaj drukarkę Brother DCP-145C. Jest ona kupiona nowa w sklepie komputerowym. mój problem polega na tym, Że pierwszy raz ją uruchomiłem, wybrałem język, a następnie wyświetla mi się błąd nie moŻna inic 5a. Poszukaj w podręczniku usuwanie błędów, a ja nie miałem dołączonego takiego podręcznika. No dobra otworzyłem klapę skanera całą (do tego momentu gdzie się podłącza kabel do komputera), a następnie ją zamknę i widzę napis "Proszę czekać czyszczenie" i czekałem przez 2h i dalej to samo. Wiecie moŻe o co w tym chodzi? Potrzebowałbym dzisiaj coś wydrukować a sklep jest juŻ zamknięty i nie mogę czekać do wtorku. Czy moglibyście mi jakoś pomóc? Niewiem moŻe jakiejś ochronki nie ściągnąłem? Prosiłbym o szybką pomoc!

Z góry dziękuję i pozdrawiam!

Profil E-mail  
    unknownunknown

PostWysłany: 11 Kwi 2009, 13:18 
Specjalista
Specjalista

Dołączenie: 11 Lis 2008, 21:42
Pochwały: 12
Ja mam Drukarkę Brother DCP-150C. W moim wypadku było tak. WłoŻyłem oryginalne tusze z firmy innobella i przy pierwszym uruchomieniu drukara poprosiła mnie o wybranie języka. Uczyniłem to. Na ekraniku wyświetlił się napis CZYSZCZENIE (trwało ono dość długo). Po czyszczeniu zainstalowałem sterowniki (pod koniec instalacji instalator poprosi Cie o podłączenie drukarki do komputera przez kabel USB).

Tutaj jest podręcznik: http://welcome.solutions.brother.com/BS ... 145c_eu_as

unknownunknown

PostWysłany: 11 Kwi 2009, 13:28 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 08 Kwi 2009, 19:42
ale chyba wiecej niŻ 1,5h to to nie trwalo? bo u mnie przez 2 to trwalo i nic ja na poczatku moŻe i zrobilem błąd bo podłączylem ją po wybraniu języka do kompa ale niewiem teraz co zrobic... moze jakas ochronka bo przez te czyszczenie nic sie w niej nie dzieje

Profil E-mail  
    unknownunknown
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group