Problem.
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 09 Lut 2012, 23:15

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość

PostWysłany: 28 Cze 2007, 22:02 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 28 Cze 2007, 21:56
Witam. OtóŻ mam problem z grą the sims. Instalowałem ją na kilka sposobów, z oryginalnej płyty, z obrazu płyty, oraz z kopii zapasowej ;). Mój problem tkwi w tym Że gdy gra się instaluje wyskakuje komunikat Że nie moŻe skopiować jakiegoś pliku. Wtedy daje spróbuj ponownie, lecz w dalszej instalacji pojawia się ten sam błąd. I leci aŻ tak do 100% instalacja tego samego pliku i nic.. Przeinstalowywałem windowsa, czyściłem rejestr, poŻyczałem napęd od kolegi i cały czas to samo ;/ Uczę się w szkole informatycznej i za nic nie mogę rozkminić tego problemu, więc mam nadzieję Że ktoś mi pomorze z góry thx.

Np. Windows zainstalował się normalnie, więc jest to troszkę dziwne ;/

Profil E-mail  
    unknownunknown

PostWysłany: 28 Cze 2007, 22:09 
Admin
Awatar użytkownika

Dołączenie: 11 Paź 2006, 20:54
Miejscowość: z repozytorium
Pochwały: 20
Zasady sa jasne...

unknownunknown
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 2 posty(ów) ] 

Ciekawe tematy: przyjmowanie aut do sprzedaży sprawdzanie aut oraz Eksport do Norwegii. Pytanie

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group