Poważny błąd w Windows XP- nikt nie umie pomóc
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 10 Lut 2012, 00:52

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość

PostWysłany: 28 Lut 2010, 19:52 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 28 Lut 2010, 19:51
Witajcie,

Mam poważny problem ze swoim systemem Windows'em i chyba tylko wy możecie mi pomóc, będę wdzięczny za każdą pomoc. W czym objawia się problem? Wydaję się jakby chronicznie był włączony ctrl, czyli:

1) Nie mogę pisac na klawiaturze, bo wyskakują mi okienka, które pojawiają się przy naturalnym pisaniu na klawiaturze i włączonym ctrl. I wiele innych utrudnień związanych z tym problemem, które uniemożliwiają mi pracę w domu na komputerze (teraz używam komputera tylko w pracy).
2) Podłączenie innej klawiatury i reinstalacja sterowników nic nie dała
3) Może reinstalacja Windowsa by zdała rezultat, ale niestety nie mam już płytki instalacyjnej ani do Windowsa ani do Office'a :(

Jeszcze raz proszę was bardzo o pomoc... nikt ze znajomych nie umiał mi pomóc. W razie potrzeby piszcie na: rociel2@op.pl

Pozdrawiam
Piotrek

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox

PostWysłany: 28 Lut 2010, 22:21 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 02 Lis 2006, 23:21
Miejscowość: Garwolin
Pochwały: 8
jeden temat Ci wystarczy

Profil E-mail  
    UbuntuFirefox
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 2 posty(ów) ] 

Ciekawe tematy: Mam do wynajecia busa oraz lokal +60tys

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group