e-Franchising: Nextranet i inne
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 08 Lut 2012, 13:44

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość

PostWysłany: 15 Paź 2008, 15:42 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 15 Paź 2008, 15:32
Witam

Mam wielką prośbę,... abyście wyrazili swoją opinie na temat Nextranet (ewentualne doświadczenia), oraz innymi tego typu sieciami E-Franchisingowymi.
Proszę aby opinie były rzeczowe i wywaŻone, o udzielanie konkretnych przykładów...

Chciał bym się dowiedzieć czegoś na temat tej i innych tego typu sieci, opłacalności uczestnictwa(lub jego braku) w programach, wsparcia techniczno-prawnego, ewentualnych oszustach i krętaczach, aspektów prawnych itp.

Czy warto...? Jeśli tak to gdzie??

unknownunknown

PostWysłany: 15 Paź 2008, 15:54 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 28 Sty 2007, 15:38
Miejscowość: Bąbowa
Pochwały: 57
Ja mam tam sklep juz chyba z 2 miesiące i nic. 0 zł zysku. Nie promuje go zbytnio. MoŻe inni na tym zarabiają ale ja mam średnie zdanie o tym. Trzeba mocno promować Żeby mieć kupców na elektroniczne wydania gazet. Kupiłem ostatnio link pozycjonujący na tvnfakty.pl mysląc Że to coś da - nic nie dało. Jestem teŻ w złotym programie partnerskim a chyba Złoty PP jest lepszy od nextore.

Profil E-mail  
    unknownunknown

PostWysłany: 19 Lis 2008, 10:35 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 19 Lis 2008, 10:23
dav4 napisał(a):
Ja mam tam sklep juz chyba z 2 miesiące i nic. 0 zł zysku. Nie promuje go zbytnio. MoŻe inni na tym zarabiają ale ja mam średnie zdanie o tym.

Jak nie promujesz swojego sklepu, to co sie dziwisz Że nie zarabia? Na prawdę uwaŻasz, ze wystarczy sobie załoŻyć sklep i "kaska sama przyjdzie"? - Żeby mieć trzeba zapracować ;-)

Ja mam sklep od jakichś 2 miesięcy i nie narzekam - średnio robię 80-100/m-c, a czuje, ze moge więcej, tylko czasu brakuje. Wystarczy, ze sie poczyta trochę o promocji i marketingu internetowym (o promocji, nie o durnym kupowaniu reklam) - w samym Nextranecie mozna sie sporo dowiedziec i nauczyć, wystarczy chcieć.

dav4 napisał(a):
Kupiłem ostatnio link pozycjonujący na tvnfakty.pl mysląc Że to coś da - nic nie dało. Jestem teŻ w złotym programie partnerskim a chyba Złoty PP jest lepszy od nextore.

Jak ty tylko taki sposób na promocję znasz, to gratuluję... :-) Kupowanie linku nic nie da, jak nie pracujesz nad sklepem.

ZPP jest dobry dla początkujących, ale jesli interesują Cie na prawdę szersze moŻliwości i większy zarobek, to polecam Nextranet - jak juz masz jakies doswiadczenie z PP, tym łatwiej Ci będzie szybko zarobic w Nextranecie.

unknownunknown

PostWysłany: 19 Lis 2008, 15:09 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 28 Sty 2007, 15:38
Miejscowość: Bąbowa
Pochwały: 57
Wiem Że trzeba go promowac... tylko jakoś czasu brakuje :)

Profil E-mail  
    unknownunknown

PostWysłany: 20 Lis 2008, 19:52 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 19 Lis 2008, 10:23
No cóz, trzeba znaleźć czas :)

Nic sie samo nie zrobi, więc jeśli nie poświęcasz czasu na zarabianie w Nextranecie, to nie narzekaj proszę, Że się "samo nie zarabia" :)

Takie opinie niestety są krzywdzące dla systemu, który moze nie jest idealny, ale na pewno jest nowością w Polsce i daje dobrze zarobić, jeśli tylko się komuś chce...

Nextranet to nie czary - to dobry sposób na biznes, tylko trzeba podejść do niego powaŻnie ;)

Pozdrawiam i mam nadziję, Że jednak weźmiesz się za swój sklep i sam sprawdzisz, ze da się tam zarobić .

unknownunknown

PostWysłany: 28 Sie 2010, 12:54 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 28 Sie 2010, 12:43
Hej,

Osobiście - polecam program. Jeśli chcesz rozwiać swoje wątpliwości dotyczące programu oraz szukasz łatwych i darmowych sposobów promocji przeczytaj obszerny tekst jednego z najlepszych partnerów Nextranetu, który zarobił 10 000 złotych w programie.

http://blog.nextranet.pl/2010/08/27/jak ... nextranet/

Profil E-mail  
    WindowsVistaOpera
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 6 posty(ów) ] 

Ciekawe tematy: Biznes reklamowy:D oraz Logistyka światowych przedsiębiorstw.

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group