dav4 napisał(a):
Ja mam tam sklep juz chyba z 2 miesiące i nic. 0 zł zysku. Nie promuje go zbytnio. MoŻe inni na tym zarabiają ale ja mam średnie zdanie o tym.
Jak nie promujesz swojego sklepu, to co sie dziwisz Że nie zarabia? Na prawdę uwaŻasz, ze wystarczy sobie załoŻyć sklep i "kaska sama przyjdzie"? - Żeby mieć trzeba zapracować

Ja mam sklep od jakichś 2 miesięcy i nie narzekam - średnio robię 80-100/m-c, a czuje, ze moge więcej, tylko czasu brakuje. Wystarczy, ze sie poczyta trochę o promocji i marketingu internetowym (o promocji, nie o durnym kupowaniu reklam) - w samym Nextranecie mozna sie sporo dowiedziec i nauczyć, wystarczy chcieć.
dav4 napisał(a):
Kupiłem ostatnio link pozycjonujący na tvnfakty.pl mysląc Że to coś da - nic nie dało. Jestem teŻ w złotym programie partnerskim a chyba Złoty PP jest lepszy od nextore.
Jak ty tylko taki sposób na promocję znasz, to gratuluję...

Kupowanie linku nic nie da, jak nie pracujesz nad sklepem.
ZPP jest dobry dla początkujących, ale jesli interesują Cie na prawdę szersze moŻliwości i większy zarobek, to polecam Nextranet - jak juz masz jakies doswiadczenie z PP, tym łatwiej Ci będzie szybko zarobic w Nextranecie.