Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 08 Lut 2012, 14:01

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość

PostWysłany: 25 Sie 2010, 20:54 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 25 Sie 2010, 20:51
Cześć. Nazywam się Paulina. Kilka dni temu poznałam chłopaka chorego na autyzm. Kuba bardzo lubi komputery i jest naprawdę w tym dobry. Ze względu na wózek i stan zdrowia idzie do liceum z internatem. Jednak, aby mógł dalej rozwijać pasje i plany związane z informatyką potrzebuje laptopa, który pomógłby mu ćwiczyć i kontaktować się z bliskimi. Niestety Kuba pochodzi z ubogiej rodziny, której nie stać na zapewnienie dogodnych warunków dla syna.
TUTAJ ROZPOCZYNA SIĘ MOJA PROŚBA O POMOC: JEŚLI MASZ OCHOTĘ POMÓC KUBIE SPEŁNIĆ MARZENIA,MOŻESZ TO ZROBIĆ PRZEKAZUJĄC MU LAPTOPA, KTÓREGO NP., NIE UŻYWASZ, BADŹ ZALEGA CI ZE ZWGLĘGU NA WYMIANĘ SPRZETU NA NOWY.
Nie proszę o pieniądze,lecz o rzecz, która dla Ciebie może być nieużyteczna, komuś zaś może pomóc rozwijać zainteresowania i wiązać plany na przyszłość,
a w ten sposób walczyć z chorobą. Spraw, by ten chłopiec uwierzył w dobroć ludzi:)
Mój kontakt: janbuk2@wp.pl

Profil E-mail  
    WindowsXPMSIE

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Ciekawe tematy: Biznes reklamowy:D oraz Logistyka światowych przedsiębiorstw.

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group