Internet bezprzewodowy
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 08 Lut 2012, 13:37

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość

PostWysłany: 18 Sie 2010, 18:02 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 18 Sie 2010, 17:47
Pochwały: 3
Witam, dwa lata temu kupiłam laptopa z systemem VISTA i kupiłem Internet bezprzewodowy BLUE CONNECT. Niestety, nie ma żadnych rewelacji, często się rozłącza, wolno chodzi jak i również wolno się ładują strony. Za miesiąc kończy się umowa i dlatego proszę Was, napiszcie jaki internet bezprzewodowy warto kupić. Z góry dziękuję.

Ostatnio edytowany przez Kamiloos, 19 Sie 2010, 10:38, edytowano w sumie 1 raz

Profil E-mail  
    WindowsVistaFirefox

PostWysłany: 18 Sie 2010, 18:22 
Specjalista
Specjalista

Dołączenie: 08 Lip 2010, 00:49
Miejscowość: Rzeszów
Pochwały: 22
Musisz być w totalnym zadupiu albo ciągle w drodze, jeżeli decydujesz się na takie rozwiązania :)
Znajomy ma iPlusa i nie narzeka. Swoją drogą - dziwaczne to BC u Ciebie - na mieszkaniu współlokator ma i nie narzeka ;)

WindowsVistaOpera

PostWysłany: 18 Sie 2010, 20:42 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 18 Sie 2010, 17:47
Pochwały: 3
Nie mieszkam w jakiejś wsi, lecz w mieście, a więc raczej nie w zadupiu. Także nie podróżuję z laptopem po całej Polsce. Sprawdzałem zaporę sieciową i różne zabezp. czy nie utrudniają łączności, lecz i tu nic nie znalazłem. Dlatego chcę wypróbować inny, choć wiem, że chwalą również BC. Ale dzięki za odp. ;)

Profil E-mail  
    WindowsVistaFirefox
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Ciekawe tematy: Biznes reklamowy:D oraz Logistyka światowych przedsiębiorstw.

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group