Kolejno:
Battlefield: BAD COMPANY II - za 35 złotych do kupienia na allegro, ewentualnie pewny klucz i gra do pobrania samodzielnie za 48 złotych.
CRYSIS: 22 złote za idealny stan
Call Of Duty 4: Modern Warfare -> w dobie szybkich połączeń internetowych nie trzeba chodzić i płacić za pudełko i płyty - ja kupiłem oryginalny klucz za 4 złote, niezbanowany w żadnej lidzie, dzięki czemu mogę grać. Ale skoro nalegasz to już mówię: w okolicach 50 złotych.
Race Driver:GRID -> w różnej cenie chodzi, ale na upartego za 50 złotych można kupić.
ASSASIN'S CREED -> w okolicach 80 złotych, bo ten premium disc mało daje...jak dla mnie to możesz go sobie na pamiątkę wziąć
FAR CRY II -> Nie będę kłamał...spotykałem oferty za 20 złotych od sztuki...więc za tyle bym jak coś chciał kupić.
A teraz podsumujmy: 35 zł + 22 zł + 50 zł + 50 zł +80 zł + 20 zł co daje razem 257 złotych. Dlatego uważam, że to dobra oferta chociaż sprzedając pojedynczo masz możliwość zarobić więcej (ewentualnie puść na różnych aukcjach a po sprzedaniu jednej pozycji zaproponuj, że masz inne i całość możesz puścić za 200 złotych).
A ile ty proponujesz Skorpion?