Sterowniki do karty graficznej! POMOCY!!!
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 07 Lut 2012, 10:37

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość

PostWysłany: 25 Lip 2010, 10:45 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 24 Lip 2010, 19:12
Mam kartę graficzną ATI Radeon HD pro AGP.Po roku czasu gdy włączałem jakąś grę o małych wymaganiach (Call of Duty 1,2) resetował się komputer i wyskakiwał komunikat o skontaktowaniu bym skontaktował się z dostawcą tej karty w celu aktualizacji sterowników.Gdy włączałem komputer wyskakiwał komunikat ,że sterowniki są niezainstalowane lub działają niewłaściwie.Doradzono mi by pobrac sterowniki odpowiednie do komputera z oficjalnej strony ATI.Skasowałem stare sterowniki które były dołączone do karty graficznej lecz gdy pobrałem te sterowniki nie dało się ich zainstalować.Znalazłem sterowniki od firmy Saphire (czy jakoś tak) i zainstalowałem lecz problem się powtarzał.Doradzono mi po raz kolejnym żeby zainstalować sterowniki Omega (być może się mylę w nazwie) lecz gdy odinstalowałem stare sterowniki i zainstalowałem te Omegi ,błąd się powtarza i na dodatkowo gdy włączam komputer system pochodzi jakieś 3 min. strasznie się zacinając co umożliwia mi np.odinstalowanie tych wadliwych sterowników lub gdy załaduje się system windows xp komputer się resetuje i tak w nieskończoność.
Czy mam zainstalować windowsa,sformatować dyski i wymienić kartę graficzną na nową czy dalej szukać pomocy w sterownikach lub oddać do kogoś co się być może lepiej zna na tym.Nie posiadam już płyty ze sterownikami dołączonymi do karty graficznej.Proszę o POMOC!

Profil E-mail  
    Windows7Firefox

PostWysłany: 25 Lip 2010, 10:48 
Lamer
Lamer

dodaje zgubiłem kartę graficzną Ati RADEON HD 2600 pro agp.
Czytałem ,że inni właściciele tej karty mają podobne problemy lecz chyba nie tak samo zaawansowane jak moje.Być może to moja wina...

Profil E-mail  
    Windows7Firefox

PostWysłany: 25 Lip 2010, 11:19 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 28 Sty 2007, 15:38
Miejscowość: Bąbowa
Pochwały: 57
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

Profil E-mail  
    UbuntuFirefox

PostWysłany: 25 Lip 2010, 17:11 
Lamer
Lamer

Z tego linku również pobierałem i nieskutecznie.Najlepiej chyba przeinstaluje windowsa i i wyczyszcze dyski to może komputer będzie chodził poprawnie a potem się będę zastanawiał nad sterownikami bo na razie mi w ogóle nie chce się poprawnie windows odtworzyć.

Profil E-mail  
    Windows7Firefox
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Ciekawe tematy: Biznes reklamowy:D oraz Logistyka światowych przedsiębiorstw.

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group