Monitor analogowy i Tv Lcd
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 08 Lut 2012, 13:14

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość

PostWysłany: 23 Maj 2010, 18:06 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 23 Maj 2010, 17:59
WItam. Mam takie pytanie generalnie pracuje na analogowym monitorze CTX, ale mam też telewizor Lcd 32 cale LG FullHD i chciałbym go używać jak drugi monitor i chodzi tu głównie o Filmy i gry pc a resztę rzeczy robiłbym na analogowym monitorze jak skonifgurować monitory żeby było ich mozna tak używać. Karte mam Ge force 8600 Gt 256MB. DO telewizora mam kabel typu DVI-HDMI. proszę o porady ;)

Profil E-mail  
    WindowsXPMSIE7

PostWysłany: 23 Maj 2010, 18:42 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 28 Sty 2007, 15:38
Miejscowość: Bąbowa
Pochwały: 57
Na początek zainstaluj najnowsze sterowniki Nvidii - http://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl

Następnie podłącz kabel do TV, w TV ustaw tryb HDMI. Obraz pewnie pojawi się po chwili, jeżeli nie, nie przejmuj się.

Kliknij prawym na pulpit, wybierz opcje "Panel sterowania NVIDIA", przejdź do zakładki "Konfiguracja wielu monitorów". Tam najlepiej ustaw tryb o nazwie "dual-view/tryb rozszerzony" czy jakoś tak. W tym trybie monitor 1 pozostanie normalnym monitorem, a monitor 2(czyli tv) będzie dodatkowym ekranem na który możesz coś przeciągnąć, zmaksymalizować i pracować.

Profil E-mail  
    Windows7Firefox
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Ciekawe tematy: Biznes reklamowy:D oraz Logistyka światowych przedsiębiorstw.

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group