Co moglibyście polecić ze strategi do pogrania w 2-4 osoby przez lana ewentualnie neta?? Szczególnie chodzi mi o klimat drugiej wojny światowej, lub współczesne. klimat mógłby być podobny do tego z red alert 2.
niestety total war goście z którymi mam w to grać nie lubią tego ale coś w stylu suden strike wydaje mi się konkretną propozycjią. A co myślicie o wordl in conflikt da się w to grać przez neta ??
World in Conflict Tak da się , zresztą jest bardzo popularna .
Coś z innych tytułów , to np. kultowe Medal Of Honor ,czy Call of Duty 1 i 2 część, Battlefield . Całkiem niezły jest Return To The Castle Of Wolfenstein (tylko tu nie jestem ilu graczy może grać w multiplayer)
Tzar Ciężar Korony <--- super gra, może i stara, ma nie najlepszą grafikę, ale za to jaką grywalność. Osobiście polecam! Bardzo ciekawa propozycja do grania przez LAN, lecz to nie jest klimat II WŚ ;/
BabyImOnFire
Wysłany: 14 Mar 2010, 13:47
Nowy na forum
Dołączenie: 02 Mar 2010, 04:36 Posty: 5
Ja Ci polecam Civilization 2. Gra trochę stara, ale gra się w nią szybko, i na 3 osoby daje maksimum frajdy po lanie. Można sobie serial oglądać jak przeciwnik się rusza, i ogólnie grasz sobie na spokojnie, a jak jest wojna, to uwierz mi - można się spocić;D
arturforum
Wysłany: 12 Lis 2010, 19:50
Nowy na forum
Dołączenie: 22 Kwi 2010, 23:26 Posty: 7
Tzar takie sobie to, ale Civ jak najbardziej polecam.