Witam Mam problem, a mianowicie chce kupic monitor a nie mam o tym zielonego pojecia. Nie ukrywam ze chciałbym jakis tani monitor, gdzies tak do 400zł. Nie mam nikogo kto moglby mi pomoc w wyborze, wiec bardzo prosze Was o pomoc.. co sadzicie o takim Samsungu ? http://allegro.pl/item900409454_samsung ... _reki.html
A moze zaproponujcie cos innego ? Bardzo prosze o odpowiedz, choc wiem ze nie chetnie pomaga sie nowym userom
Monitor nie najgorszy ,ale brak DVI sprawi że obraz będzie gorszej jakości
Benq G922HDL matryca podświetlana diodami LED - więc nie zawierają rtęci ,w porównaniu do standardowych matryc ,do tego mają mniejszy pobór mocy ,głębia i wyrazistość kolorów również lepsza ,a podświetlanie matrycy jest bardziej równomiernie .
acidAKAmike
Wysłany: 03 Lut 2010, 00:09
Lamer
Dołączenie: 02 Lut 2010, 19:47 Posty: 3
Na poczatku cchiałbym podziekowac Ci za odpowiedz Powiedz mi jeszcze jak mozesz czy roznica bedzie widoczna ? Nie znam sie w tej materii, ale jakos Benq nie kojarzy mi sie z dobrymi monitorami (oczywiscie za taka cenie nie ma miec jakis mega wymagan) A i jeszcze jedno, o co chodzi z tym czasem reakcji matrycy ? Pytalem jednego kolege to powiedzial ze 5 ms to dobry wynik, drugi z koleji powiedział ze do gier troche "dupnie"
Benq to bardzo dobry i znany producent . Reakcja matrycy KLIK ,mówiąc prostszym językiem przy reakcji wyższej niż 25ms (realnej) będzie występował widoczny tzw. efekt smużenia.