LG Flatron M2294D Tuner
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 09 Lut 2012, 01:37

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość

PostWysłany: 06 Mar 2010, 17:02 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 06 Mar 2010, 16:51
Witam to mój pierwszy post na tym forum. Posiadam monitor LG Flatron M2294D jak w temacie, mam pytanie odnośnie tunera zamontowanego w tym monitorze, monitor przełącza się pomiędzy sygnałem z komputera a sygnałem z anteny telewizyjnej poprzez pilota. Chciałbym móc nagrywać programy z tv na komputer i zastanawiam się czy z pomocą tego tunera jest to możliwe? W instrukcji znalazłem jedynie opis jak podłączyć go do magnetowidu ale ten pomysł odpada. Jeżeli jest jakaś możliwość przechwycenia obrazu i dźwięku z monitora (bez innych urządzeń nagrywających np.: kamery) to proszę o informacje.

Profil E-mail  
    WindowsXPOpera

PostWysłany: 08 Mar 2010, 09:24 
Bywalec
Bywalec

Dołączenie: 01 Mar 2009, 20:19
niestety jest to wada takiego zestawu - (przynajmniej ja nie słyszałem o tym żeby można było nagrywać)

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox

PostWysłany: 08 Mar 2010, 15:50 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 28 Sty 2007, 15:38
Miejscowość: Bąbowa
Pochwały: 57
Jeżeli masz wyjście TV-OUT w monitorze to może szło by to zrobić za pomocą karty przechwytującej, jednak musiał byś coś pokombinować bo nie widział byś windowsa, no chyba że masz PIP i nie jest on na tv-out.

Profil E-mail  
    Windows7Firefox

PostWysłany: 14 Mar 2010, 18:05 
Bywalec
Bywalec

Dołączenie: 01 Mar 2009, 20:19
...niestety monitory LG z tunerem nie posiadają funkcji PIP

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Ciekawe tematy: Biznes reklamowy:D oraz Logistyka światowych przedsiębiorstw.

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group