Witam serdecznie.Chciałbym się was poradzić w tej sprawie.Niedawno kupiłem telewizor lcd hd ready TOSHIBA 32r3500PG.Wiec chce go podłączyc pod komputer.Moja karta graficzna to radeon x600pro.Ma dwa wyjscia DVI-przez które mam podłaczony monitor[Hyunday 22cale] poprzez odpowiednia przejsciówke,oraz drugie wyjscie D-SUB.
Zakupiłem kabel DVI-HDMI,Gdyz mój telewizor posiada 2 wejscia HDMI.Odłączyłem Monitor i złączyłem karte z telewizorem.I niestety nic .Czarno.Próbowałem zmieniać rozdzielczosci,szukałem w opcjach telewizora i nic.
Odłączyłem cały ten bałagan i podpiełem lcd do kompa za pomoca kabla dsub-dsub.Pojawił sie obraz,ale sami wiecie co to jest za obraz przez taki kabel

Dodam jeszcze ze taka konfiguracja działa tylko w jednym wyjsciu karty [DVI]podłączonym przez przejściówke dvi-dsub.W drugim wyjsciu karty czyli dsub do którego podłączyłem juz bezposrednio przewód od telewizora bez zadnych przejściówek ,nic już nie ma.Pewnie trzeba to jakoś skonfigurowac w kompie,szukałem po necie ale jakoś mi się nie udało.....
Tak w ogóle to chciałbym podłaczyc i monitor i telewizor.
Podam jeszcze trochę danych o sprzecie
windows xp proffesional home sp2
2gb ram
procesor athlon 3800+ 2ghz
karta radeon x600pro