Witam! Co sądzicie o Cedega czy jest to produkt godny uwagi?Opłaca się kupować licencje?Jak u niego jest z obsługa gier?I czy rzeczywiście najlepiej współpracuje z Mandrivą?
A jaką dystrybucję najlepiej pd niego wybrać?Mandrive?Bo z tego co czytałem na innych stronach to z każdą dystrybucją może być inaczej,na jednych działa bardzo dobrze na innych słabiej.
Crowman
Wysłany: 05 Mar 2010, 07:23
Admin
Dołączenie: 11 Paź 2006, 20:54 Posty: 6040 Miejscowość: z repozytorium
Do gier moim zdaniem i tak najlepszy jest Windows,co z tego ze kupisz sobie ten program jak i tak niemasz 100% pewnosci że dana gra ci ruszy?Jednak jezeli grasz żadko to ten program powinien ci starczyć.
Grac dużo nie gram jednak są to przeważnie nowe tytuły,niestety na Windows nie mam licencji(teraz jestem na laptopie a on nie nadaje się do gier).Może uzbieram trochę kasy i zakupie licencje na Windows-a.
Crowman
Wysłany: 08 Mar 2010, 07:19
Admin
Dołączenie: 11 Paź 2006, 20:54 Posty: 6040 Miejscowość: z repozytorium
Do gier moim zdaniem i tak najlepszy jest Windows,co z tego ze kupisz sobie ten program jak i tak niemasz 100% pewnosci że dana gra ci ruszy?Jednak jezeli grasz żadko to ten program powinien ci starczyć.
Wystarczy sprawdzić na stronie producenta czy gra działa. Cedega obsługuje ponad 50tysięcy tytułów.