Jak wyłączyć tryb oszczędny?
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 09 Lut 2012, 15:37

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość

PostWysłany: 31 Lip 2008, 12:45 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 31 Lip 2008, 12:27
Buker napisał(a):
Opcje zasilania. Tam jest. Pozdro. ;-)

Facet przeczytaj to co jest napisane wyŻej a nie spamujesz!!

Witam mam pytanie czy wiesz co zrobic z trybem oszczędnym jak gram w gry to mi sie włancza tryb oszczędny i musze zresetowac kompa pomurzcie plxx :mrgreen: :-/ :D

Profil E-mail  
    unknownunknown

PostWysłany: 31 Lip 2008, 13:55 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 28 Sty 2007, 15:38
Miejscowość: Bąbowa
Pochwały: 57
darkkubalu, najlepiej oddaj na gwarancje bo to prawdopodobnie wada fabryczna ale sprawdź jeszcze na innym monitorku ;-)

Profil E-mail  
    unknownunknown

PostWysłany: 02 Cze 2009, 08:15 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 02 Cze 2009, 07:34
Witam. Mam podobny problem. Do wczoraj wszystko grało a teraz monitor przechodzi mi w tryb oszczędny. Obstawiałem, Że to moŻe wina zasilacza, więc podłączyłem inny ale bezmian. Co ciekawe, w ani jednym, ani drugim zasilaczu nie kręci się w ogóle wiatrak. Dodam, Że drugi jest nowy. Komp odpala na moment pali się cały czas czerwona i zielona dioda. Przy uruchomieniu zauwaŻyłem teŻ dziwny dźwięk, jakby coś chciało ruszyć a się blokowało. Dodam, Że dotąd przez pół roku było wszystko ok, miesiac temu tylko raz mi tak zrobił ale wyczyściłem wiatrak i grało.... Dziś mam iść do serwisu ale tam wiadomo jak kasują.... Macie moŻe jakieś pomysły? MoŻe to być np. wina kabla od zasilacza?

Stary zasilacz - codegen 300W 250XA1
Nowy zasilacz - Input 230 VAC 50 Hz 3A
Procek - AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4000+ socket AM2
Płyta główna - Gigabyte GA-M601P-S3 z jakąś zintegrowaną grafą (nie znam nazwy)

Z góry thx!

Profil E-mail  
    unknownunknown

PostWysłany: 02 Cze 2009, 14:25 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 28 Sty 2007, 15:38
Miejscowość: Bąbowa
Pochwały: 57
Tryb oszczędny to tryb standby czyli czuwania. U mnie monitor Samsung przełączył się w ten tryb gdy przegrzała mi się karta graficzna, ale w monitorach LG juŻ ktoś miał taki przypadek i chyba jest to wada fabryczna - serwis, ale sprawdź jeszcze na innym kompie.

Profil E-mail  
    unknownunknown

PostWysłany: 02 Cze 2009, 18:15 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 02 Cze 2009, 07:34
To nie są wady fabryczne. Monitor jest ok. Podłączyłem go do innego kompa i działa elegancko. Obstawiałem, Że to płyta główna albo karta graficzna (zintegrowana), chociaŻ wkładałem w sklepie do swojego kompa nową kartę i teŻ nie działał. Teraz przypuszczam, Że to płyta główna ale, Żeby mieć na bank pewność zostawiłem juŻ kompa w serwisie.
Thx za pomoc.

Profil E-mail  
    unknownunknown

PostWysłany: 21 Lut 2010, 16:41 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 21 Lut 2010, 16:39
Witam. Też mam podobny problem! Włącza się tryb oszczędny i wyskakują takie informacje jak na zdjęciach:
http://img23.imageshack.us/i/zdjcie0200.jpg/
http://img411.imageshack.us/i/zdjcie0201.jpg/
Jeśli ktoś wie o co chodzi, proszę o odpowiedź.

Profil E-mail  
    WindowsVistaOpera

PostWysłany: 03 Mar 2010, 16:10 
Awatar użytkownika

Dołączenie: 05 Lut 2010, 14:02
Odpowiedź masz w postach powyżej,może to byc albo wada fabryczna monitora,ale awaria któregoś z podzespołów w komputerze. Od jak dawna masz monitor?

Profil E-mail  
    WindowsVistaFirefox
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Ciekawe tematy: Biznes reklamowy:D oraz Logistyka światowych przedsiębiorstw.

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group