pomocy z kamerą video
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 09 Lut 2012, 14:36

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość

PostWysłany: 12 Sty 2010, 01:06 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 12 Sty 2010, 00:42
Miejscowość: Polska
Witam. Prosze niech mi ktos pomoże odnośnie kamery video.Otóż posiadam kamere panasonic VDR-D 310 i mój problem polega na tym,iż aby przesłac z niej filmik ,ktory nagrałam np: na you tube trzeba go przekonwertowac na "AVI" i tak tez robie programem "Formatfactory 1.85",ale niestety po tej operacji filmik jest nieciekawej jakości :cry: tzn dzwięk sobie leci ,a obraz jest zatrzymany(min.kiedy nagrałam jak gram na pianinie to dzwięk słychac,ale obraz jest zatrzymany) .Może mi ktoś powiedziec co z tym zrobic ? może inny program? Plisssss pomocy.Dodam tylko ,ze sie wcale nie znam. :cry:

Profil E-mail  
    WindowsXPMSIE

PostWysłany: 13 Sty 2010, 00:04 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 19 Lut 2008, 21:00
Pochwały: 3
Carolina napisał(a):
Witam. Prosze niech mi ktos pomoże odnośnie kamery video.Otóż posiadam kamere panasonic VDR-D 310 i mój problem polega na tym,iż aby przesłac z niej filmik ,ktory nagrałam np: na you tube trzeba go przekonwertowac na "AVI" i tak tez robie programem "Formatfactory 1.85",ale niestety po tej operacji filmik jest nieciekawej jakości :cry: tzn dzwięk sobie leci ,a obraz jest zatrzymany(min.kiedy nagrałam jak gram na pianinie to dzwięk słychac,ale obraz jest zatrzymany) .Może mi ktoś powiedziec co z tym zrobic ? może inny program? Plisssss pomocy.Dodam tylko ,ze sie wcale nie znam. :cry:

Po 1: Zmień IE na Firefoxa, lub inną przeglądarkę opartą na Gecko, bo już nie mogę się na to patrzeć. Ew. Opera.
Po 2: Nie lepiej otworzyć filmik np. w Movie Makerze i wykonać filmik opcją "Opublikuj film"? Jakość na pewno będzie o wiele lepsza.
Jak to mówią - Potrzeba matką wynalazków ;).

WindowsVistaFirefox

PostWysłany: 13 Sty 2010, 16:03 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 27 Paź 2006, 12:25
Miejscowość: /home/buker/Desktop
Pochwały: 9
Any Video Converter

Autor postu otrzymał pochwałę

Profil E-mail  
    KateOSMozilla

PostWysłany: 14 Sty 2010, 00:52 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 12 Sty 2010, 00:42
Miejscowość: Polska
BukeR napisał(a):

:D programik,który mi poleciłeś zakonczył problemy z moją kamerą!!!Hurrraaa
BukeR browarek dla Ciebie!!!!

Profil E-mail  
    WindowsXPMSIE
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Ciekawe tematy: Biznes reklamowy:D oraz Logistyka światowych przedsiębiorstw.

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group