Jaki monitor 24 do gier wybrac pod dwa radki 4870
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 09 Lut 2012, 14:21

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość

PostWysłany: 01 Lis 2009, 22:41 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 30 Paź 2009, 05:19
lukasabat napisał(a):
Gdzie Ci napisałem że masz słabego kompa ;/ matko weź idź do podstawówki niech Cie ktoś nauczy czytać ze zrozumieniem..

Widać że Ralfff niedawno kupił komputer lub założył Internet. Był dumny ze swego komputera, a ty go uraziłeś. Ralfff nie wie że po kropce stawia się spacje (to ten najdłuższy przycisk). Nie wie tez jak zrobić polskie litery (wcisnąć alt+ litera). I często zapomina rozdzielić zdania. Tak podstawówka mu się przyda.;-)
Bardzo prawdopodobne po tym że gra, że do nie jeszcze chodzi.

lukasabat napisał(a):
A jednak coś tam się znam na monitorach ;) tylko pierwsze chciałem uprzedzić że procek nie wykorzysta kart :-bd

Eeee tam, opowiadasz. Co uzyska jak wmontuje czterordzeniowego procka? Więcej FPS? Grafika pozostanie taka sama. Zwiększenie rozdzielczości nie obciąża w grach na DirectX procesora, a kartę graficzną.

lukasabat napisał(a):
Też nie będę nazywał Cię po nicku kolego nowy na forum mam nadzieje że blisko Ciebie jest jakiś psycholog weź leki na uspokojenie a jak coś to 999..;) dobrej nocy nowy na forum

Psycholog nie może wypisywać leków, nie jest lekarzem. Jak chcesz coś dostać to najlepiej wal do psychiatry. Zwykły też może coś wypisać, ale tak słabego że nie warto brać.

Co do monitora to im większy tym lepszy. I najlepiej panoramiczny! Ja bym sobie kupił zwykły telewizor HDTV i do niego podłączył komputer.
__
Djvu 2 reader - czytnik plików djvu

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox

PostWysłany: 01 Lis 2009, 22:42 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 24 Gru 2007, 13:54
Miejscowość: Krak
Pochwały: 26
niecałe 1800pln-nom dobra cena za s-pva z takimi wynikami. Kolego o żadnym smużeniu mowy być nie może to nie jest zwyklasta matryca tft. Z tego co słyszałem model ów jest popularnym sprzętem w klinikach w usa, a to już mówi samo za siebie, bo w tej kategorii zazwyczaj królują monitory za 10k i więcej.
dell też ok

lcd-tv to nie głupie rozwiązanie-lecz rozdzielczość hmmm w grach odpada-weź tu bąz snajperem w cod natenprzykład 3:-O

Windows7Firefox

PostWysłany: 02 Lis 2009, 08:45 
Informatyk
Informatyk
Awatar użytkownika

Dołączenie: 24 Lis 2007, 17:21
Miejscowość: Stalowa Wola
turbos11 źle zinterpretowałeś moją wypowiedź ;)
Chodziło mi żeby wziął leki jeśli to nie pomoże no to do psychologa :-c

Cytuj:
Eeee tam, opowiadasz. Co uzyska jak wmontuje czterordzeniowego procka? Więcej FPS?

Oj zdziwił byś się będzie to spora różnica ;) 4x3.4GHz naprawdę nie ma gry która nie pójdzie na FULL, na 2x3.5GHz z tą grafą także tak będzie, lecz pomyśl sobie że za jakieś rok no może dwa lata wyjdą gry z większym zapotrzebowaniem zarówno na grafike jak i na procka ;) tak więc te kilka FPS jak to napisałeś przyda się żeby uruchomić grę na Low :D

Cytuj:
Co do monitora to im większy tym lepszy. I najlepiej panoramiczny! Ja bym sobie kupił zwykły telewizor HDTV i do niego podłączył komputer.

Szczerze zrobił bym tak samo nawet będę się starać mamę namówić na takie a nie inne rozwiązanie.. jak to mi znajomy powiedział z monitorami to jest tak..99% użytkowników nie zobaczy różnicy między monitorem za 5tys a monitorem za 500zł ;) ale jest zawsze ten 1% to tak jak z Colą i Pepsi większość (zdecydowana) nie widzi różnicy ale są tacy którzy nie napiją się nigdy np.Pepsi \:D/
Cytuj:
lcd-tv to nie głupie rozwiązanie-lecz rozdzielczość hmmm w grach odpada-weź tu bąz snajperem w cod natenprzykład 3:-O

Dokładnie więc musi się zastanowić w jakie gry chce pograć ; )

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox

PostWysłany: 02 Lis 2009, 20:11 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 01 Lis 2009, 14:16
Panowie z telewizorem to porazka mam 40 samsung i kicha jak kolega powiedzial i dobrze trafil bedz snajperem a lubie snajperke chodz by nawet far cry2 (gram codziennie) to lipa 24 mysle ze to max wiecej nie chce.A wlasnie czekam na call of duty modern war2 jeszcze tylko 8 dni :D .Stary moze i masz racje z procesorem ze opoznia troche karty ale jak na razie nie bylo gry ktora na fullu by sie ciela albo byly jakies problemy dopiero co nfs shift skonczylem full detale rozdzielczosc jaka w tym momencie monitor pociagnie i zadnych problemow moze i sie pokarza jak monitor 24 cale zapodam wtedy bede was prosil o porade co robic z prockem czy kupowac 4 rdzenie i jaki na razie zostane przy tym co jest.Jak bym tak chcial zmieniac co pol roku to bankrut sami wiecie.

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox

PostWysłany: 02 Lis 2009, 20:25 
Nowy na forum
Nowy na forum

No swietnie sie prezentuje ten gateway ale nie ma nigdzie tu gdzie ja mieaszkam a do polski po niego smigac troszke bez sensu w razie jak by co gwarancja itd. lipa lipa lipa chyba bede musial pomyslec o dellu skoro mowicie ze tez ok. Czyli co na dellu tez nie bedzie zadnego smuzenia i obraz dobry bo chyba nie bedzie wyboru gatewaya nigdzie nie dostane :( z dellem nie ma wiekszego problemu. Jak powiecie ze jest dobry to kupuje jak taki sobie to nie wiem.Zawsze tak mam pod gore :evil:

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox

PostWysłany: 02 Lis 2009, 20:26 
Nowy na forum
Nowy na forum

Nawet na stronie gateway.uk nie ma 24 calowych monitorow

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox

PostWysłany: 02 Lis 2009, 21:15 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 24 Gru 2007, 13:54
Miejscowość: Krak
Pochwały: 26
na gatewaya warto zapolować-mimo iż jest to już dość leciwy model, jednak technologicznie się nie zestarzał, uważam iż nic nie stoi na przeszkodzie kupić go przez neta, w końcu gwarancja to door to door, monitor della jest ok jeśli masz mozliwość-oglądnij go na żywo-na mnie zrobił wrażenie, obraz jest bardzo ostry i kolory są nie przegadane, nie ma takich przepaleń bieli jak przy tft, s-pva nie da się porównać do matryc tft, to tak jak maserati vs fiat

Windows7Firefox
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Ciekawe tematy: Biznes reklamowy:D oraz Logistyka światowych przedsiębiorstw.

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group