Poszukuję niedrogiego i jednocześnie dobrego monitora, do użytku codziennego. Zupełnie się na tym nie znam, więc liczę na Waszą pomoc:). Co polecacie? Budżet: do 500zł. Będę wdzięczna za info na temat sklepów komputerowych w Krakowie, które mają jakieś korzystne oferty. Pozdrawiam!
Hmm, w takim razie chyba się na niego zdecyduję. Możecie mi polecić jakiś sklep w Krakowie? W sumie chętnie skorzystałabym z jakichś rat, bo mam w tym momencie nieciekawą sytuację finansową a bardzo potrzebuję monitora-stary wyzionął ducha. Zakupów przez internet się boję, bo się parę razy nacięłam.
noardi
Wysłany: 05 Paź 2009, 21:33
Nowy na forum
Dołączenie: 27 Sie 2009, 20:33 Posty: 12
spokojnie możesz kupić przez neta - zazwyczaj wychodzi taniej, a co do tego w jakim sklepie - no cóż decyzje podjąć musisz sam a ponocną dloń poda ci google.pl
kasjopeja
Wysłany: 07 Paź 2009, 11:13
Lamer
Dołączenie: 18 Wrz 2009, 12:20 Posty: 4
Dzięki za pomoc . Stanęło w końcu na Samsungu 2043SN. W PC Projekcie znalazłam bardzo korzystną ofertę sprzedaży na raty i już od jakiegoś czasu cieszę się nowym monitorem. Puszka też za niedługo będzie pewnie do wymiany, więc już teraz muszę się zorientować na co się zdecydować. Pozdro