Witam, szukam sprawdzonego sklepu internetowego ze sprzętem. Potrzebuję drukarki atramentowej do domowego użytku, żadnych specjalnych wymagań - ma po prostu dobrze działać Eksploatacja średnia, cena do 300 zł.
Witam, szukam sprawdzonego sklepu internetowego ze sprzętem. Potrzebuję drukarki atramentowej do domowego użytku, żadnych specjalnych wymagań - ma po prostu dobrze działać Eksploatacja średnia, cena do 300 zł.
Każdy sklep komputerowy mający dobrą renomę sprosta twoim wymaganiom. Polecam Epsony.
_________________ Hello! Forum UTX.pl. Try turn on and turn off your computer!!! ;p
Hej! Ja mam drukarkę Canona. Kupowałam ją w necie w sklepie 1komp.pl. Ogólnie co do sklepu to wszytsko ok, nie trzeba się nawet rejestrować, żeby kupić, drukarka przyszła z gwarancją, ogólnie jestem zadowolona bardzo i z obsługi i z drukarki. Pozdrawiam
Crowman
Wysłany: 02 Paź 2009, 21:28
HAKER
Dołączenie: 11 Paź 2006, 20:54 Posty: 5034 Miejscowość: z repozytorium
Dzięki wszystkim za pomoc. Kumpel polecił mi sklep doktortusz.pl, mają duży wybór modeli HP. Ceny też nie są wysokie, więc prawdopodobnie zamówię u nich. No i sklep też sprawdzony. Pozdrawiam.