TANIE TELEFONOWANIE
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 31 Lip 2010, 15:15

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 13 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość

PostWysłany: 05 Mar 2006, 21:34 
Ostatnio zainteresował mnie temat taniego telefonowania.Mam rodzinę w Australii i chciałabym sie z nimi w ten sposób komunikować.Czy ktos kto juz zapoznal sie z tym tematm moglby udzielic mi kilku wskazówek.Jak to jest naprawde z opłatami za tego rodzaju usługę, czy to się opłaca, jakie są stawki i czy mozna wykonywać połączenia lokalne które teŻ sie będą opłacały?

unknownunknown

PostWysłany: 05 Mar 2006, 21:42 
Bywalec
Bywalec

Dołączenie: 01 Mar 2006, 23:02
Miejscowość: Warszawa
Oszczędność 76% w porównaniu z ofertą TP. MoŻe to Cię zainteresuje - http://www.telegadka.pl/

Ale moŻesz teŻ prowadzić rozmowy głosowe komputer – komputer, za darmo. Np. przez Skype`a.

unknownunknown

PostWysłany: 05 Mar 2006, 21:47 
hehe masz mnie za "ciemna mase "widze .Az tak zle nie jest zareczam:) Skype znam doskonale. Interesuja mnie rozmowy z telefonami stacjonarnymi a nie komputer -koputer. Zaraz zapoznam sie z linkiem ktory zamiescilas.

unknownunknown

PostWysłany: 06 Mar 2006, 14:36 
Bywalec
Bywalec

Dołączenie: 01 Mar 2006, 23:02
Mam nadzieję, Że Telegadka przypadła Ci do gustu :-) Ceny jak widzisz nie są aŻ tak bardzo wysokie.

unknownunknown

PostWysłany: 18 Cze 2006, 11:24 
ja uwzywam www.easycall.pl

jestem podalczony przez barmke linksys pap2 mam do niejpodlaczony bezprzewodoy tel stacjonarny i jest git

mieszkam w anglii i place 0.08 zl za polaczenie z polska. to samo tyczy sie jak polska dzwoni do mnie oraz kiedy ja dzwonie do wloch niemcow usa ijeszcze wielu wielu innych

na dzien dzisiejszy australia tez oksztuje tylko 8 gr/min (z VAT)

abonamnet kosztuje tylko 5 zl /rok i masz juz swoj numer tel

jakosc polaczenia jest rewelacyjna

a teraz maly szok dla wszystkich

jesli chcesz zeby ktos dzwonil z polski do ciebie za darmo (moja rodizna tak do mnie dzwoni) wykrecasz numer 0800 808 808 a anstepnie podajesz swoj kod dostepu i haslo (dostajesz to po zarejestrowaniu konta w sieci easycall)

i gadasz za free!!!

takze wedlug mnie easycall spisuje sie medal jak dotad

oczywisice numery o800... sa juz dosteopne w anglii wloszech niemczech i nie pamietam gdzie jeszcze takze bedac na miescie ja sam moge z budki British Telecom zadzwonic za free na numer w easycall

pozdro

unknownunknown

PostWysłany: 22 Paź 2006, 11:57 
Awatar użytkownika

Dołączenie: 14 Paź 2006, 07:54
Ja moge wam zaproponować super alternatywe. Nie trzeba mieć rzadnej bramki ani telefonu IP. Wystarczy zwykły telefon stacjonarny obojętnie w jakiej sieci.

Wchodzicie na stronę jajah
Kod:
www.jajah.com
. I rejestrujecie swój numer stacjonarny. To wystarczy by rozmawiać z ludźmi z całego świata za 2 grosze / min. Wystarczy wybrać numer, nacisnąć "call" Ale my przecieŻ chcemy gadać za free. Tylko osoby zarejestrowane w Jajah mogą rozmawiać za darmo. Tak więc rejestrujemy osobę do której chcemy zadzwonić, wchodzimy na swoje konto, wpisujemy numer tej osoby i połączenie jest zupełnie darmowe, o czym sygnalizuje ikonka 'this call is free". Oczywiście jest małe ale. MoŻna rozmawiać tylko 1000 minut miesięcznie, jeŻeli się nie doładowuje konta. Ale w moim mniemaniu to i tak sporo 1000 minut za darmo, zwaŻywszy Że minuta w tpsa kosztuje 30 groszy oszczędzamy 300zl. Fajnie ? No pewnie. A jak doładujemy konto o 10 euro, mamy nieograniczony czas darmowych połączeń.

Sygate 250GB SATA II

Profil E-mail  
    unknownunknown

PostWysłany: 24 Lis 2006, 18:52 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 24 Lis 2006, 18:49
Spróbuj na www.freeconet.pl. MoŻesz tam wybierać w operatorach, jak Ci się tylko podoba. Naprawdę warto. Pozdrawiam! 8-)

Profil E-mail  
    unknownunknown

PostWysłany: 16 Sty 2007, 14:48 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 16 Sty 2007, 14:47
polecam http://www.fonea.pl - dobra jakość i korzystna cena połączeń.

unknownunknown

PostWysłany: 19 Paź 2007, 14:47 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 19 Paź 2007, 14:39
Polecam iFON.pl - świetna jakość, niskie ceny i nie masz limitu kiedy musisz wygadać kasę, którą im wpłacisz. Pomoc w konfiguracji niemal natychmiastowa bramki Voip soft do pobrania z instrukcjami na www.ifon.pl
Sprawdz

Profil E-mail  
    unknownunknown

PostWysłany: 26 Gru 2007, 18:41 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 26 Gru 2007, 17:57
A moŻe całkowicie za free programikiem POIVY ?
Wada Że co 5 minut rozłącza i co pół godziny rozmów trzeba się rejestrować na nowo , ale całkowicie darmowe .

Profil E-mail  
    unknownunknown

PostWysłany: 26 Gru 2007, 22:16 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 11 Paź 2006, 20:54
Miejscowość: z repozytorium
Pochwały: 9
To ja wolę SKYPEa.

unknownunknown

PostWysłany: 27 Mar 2009, 13:31 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 27 Mar 2009, 12:48
Ja jak dzwoiniłam często do Niemiec to korzystałam z karty TeleGrosik, kupujesz kartę na poczcie i doładowywujesz się na telefonie domowym albo w budce telefonicznej i masz określoną ilość impulsów w ramach zakupionej kary, bardzo opłacalna opcja

Profil E-mail  
    unknownunknown

PostWysłany: 27 Mar 2009, 13:35 
Specjalista
Specjalista

Dołączenie: 11 Lis 2008, 21:42
Pochwały: 12
Wątpię czy justunia1 interesuje się tym tematem z 05 Mar 2006.

unknownunknown
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 13 posty(ów) ] 

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group