problem z epsonem
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 09 Lut 2012, 01:49

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość

PostWysłany: 26 Mar 2009, 17:16 
Komputerowiec
Komputerowiec

Dołączenie: 23 Gru 2007, 21:44
Ostatnio skonczyl mi sie czarny tusz w kombajnie epson stylus dx 4450 wiec zakupilem nowy (zamiennik za 20 dychy ;] ) . wlozylem tusz do drukarki i wylaczylem i wlaczylem zeby do glowicy sie nalał tusz. Ale mam problem bo jak chce wydrukowac cos z czarnym kolorem to mi pisze : drukowanie nie powiodlo sie i drukuje mi same kontury czarne. Czego moze byc to przyczyna? Chcialem wyciagnac tusz zeby sprawdzic co sie stalo to nie wiem co nacisnac zeby caly pojemnik z tuszem byl w tym miejscu zeby go wyciagnac, prosze o pomoc bo tu glupieje

Profil E-mail  
    unknownunknown

PostWysłany: 26 Mar 2009, 18:11 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 19 Lut 2008, 21:00
Pochwały: 3
kamil0071 napisał(a):
Ostatnio skonczyl mi sie czarny tusz w kombajnie epson stylus dx 4450 wiec zakupilem nowy (zamiennik za 20 dychy ;] ) . wlozylem tusz do drukarki i wylaczylem i wlaczylem zeby do glowicy sie nalał tusz. Ale mam problem bo jak chce wydrukowac cos z czarnym kolorem to mi pisze : drukowanie nie powiodlo sie i drukuje mi same kontury czarne. Czego moze byc to przyczyna? Chcialem wyciagnac tusz zeby sprawdzic co sie stalo to nie wiem co nacisnac zeby caly pojemnik z tuszem byl w tym miejscu zeby go wyciagnac, prosze o pomoc bo tu glupieje

Jakiej firmy zamiennik? Wszystko dobrze podłączone? U mnie w DX4450 nie ma takich problemów.

unknownunknown

PostWysłany: 26 Mar 2009, 19:04 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 28 Sty 2007, 15:38
Miejscowość: Bąbowa
Pochwały: 57
Ja aby wyciągnąć pojemnik który jeszcze nie jest pusty w DX4450 trzymam chwilkę klawisz stop, głowica zaczyna latać i na moment się zatrzymuje tam przy wyjmowaniu, wtedy otwieram tą klapkę nad kartridŻami i blokuje ona głowicę i mi juŻ nielata i mogę wyjąć. Drukarka zgłasza błąd czerwonymi kontrolkami ale po resecie wszystko śmiga xD Robiłem tak 2 razy tylko i jest to troszkę ryzykowne.

Profil E-mail  
    unknownunknown

PostWysłany: 26 Mar 2009, 21:29 
Komputerowiec
Komputerowiec

Dołączenie: 23 Gru 2007, 21:44
dzieki za odpowiedzi :) poradzilem sobie z problemem wczesniej :) w takim pospiechu wymieniałem kadriŻe ze zapomnialem przy jednym pojemniku odkleic Żolta taśme :mrgreen: temat do zamkniecia :)

Profil E-mail  
    unknownunknown
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Ciekawe tematy: Biznes reklamowy:D oraz Logistyka światowych przedsiębiorstw.

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group