Problemy z drukarką
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 09 Wrz 2010, 22:14

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość

PostWysłany: 20 Lut 2009, 08:25 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 20 Lut 2009, 08:22
Proszę o pomoc .... :-) mam laptopa ACER z WIN XP (media center edition) i zakupiłam urządzenie wielofunkcyjne EPSON STYLUS SX200 niestety gdy podłączam kabel usb do laptopa wiesza sie on iiiiiii dupa zimna.... nie reaguje na nic... pozostaje mi tylko reset... Płyte od od urządzenia zainstalowałam, urządzenie spełnia wymogi kompa... i co w takiej sytuacji???? Proszę o pomoc bo niestety jestem zielona :cry: Z góry dzięki serdeczne

PS.Podlaczylam tez drukarke HP DESKJET F4280 i jest to samo zaraz po podlaczeniu usb komp sie wiesza. Czytalam ze to moze byc cos z portem usb ale umnie wszystkie inne urzadzenia peryferyjne dzialaja normalnie tylko te drukarki nie chca.
Prosze o pomoc.

Profil E-mail  
    unknownunknown

PostWysłany: 22 Lut 2009, 10:49 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 11 Paź 2006, 20:54
Miejscowość: z repozytorium
Pochwały: 13
Panel sterowania -> system -> sprzęt -> menedŻer urządzeń -> kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej -> główny koncentrator USB -> zarządzanie energią -> ODZNACZ dolny kwadracik -> OK. Operację wykonaj na wszystkich głównych koncentratorach USB. Teraz restart komputera. Sprawdź czy działa.

unknownunknown
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group