Tworzenie strony od podstaw
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 09 Lut 2012, 09:50

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość

PostWysłany: 05 Gru 2007, 19:28 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 28 Lis 2006, 15:47
Miejscowość: Stasz
ten załoŻyłem zanim mój wujek załoŻył własny hosting- netserwer.com tam stoi cactooz.pl i auto-door.pl - docelowe miejsce na wcześniej pokazaną stronkę.

Profil E-mail  
    unknownunknown

PostWysłany: 06 Lut 2008, 17:51 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 05 Lut 2008, 20:27
witam pomoŻe mi ktos zrobic stronke? musze zrobic stronke pt. Historia skoków narciarskiech nie znam sie za bardzo na html chciałbym z kims współpracowac..prosze pomozcie..

Profil E-mail  
    unknownunknown

PostWysłany: 21 Lip 2008, 23:38 
Komputerowiec
Komputerowiec

Dołączenie: 15 Lip 2008, 20:40
ja siedze duŻo nad stronami, juŻ dla helion.pl pisałem ksiąŻkę, jednak ostatecznie sie rozmyślili :-(

polecam - CMS - to technologia PHP, jak masz serwer opłacony a nie jakiś darmowy shit to za pomocą CMSa ja robie w 5 minut portal, potem tylko trzeba zmieniac szate graficzna noi zamieszczac to co sie chce, ale sam szkielet strony szybciej i lepiej nie zrobisz jak masz dobry CMS :-) Poczytaj o tym, chyba ze trzymasz sie HTML no to polecam gotowe szablony i tylko wyedutuj np we frontpage i zamieść swoje treści, wrzuć na serwer i ciesz się stronką :-)

[ Dodano: 2008-07-22, 00:42 ]
Mikel napisał(a):
witam pomoŻe mi ktos zrobic stronke? musze zrobic stronke pt. Historia skoków narciarskiech nie znam sie za bardzo na html chciałbym z kims współpracowac..prosze pomozcie..

za opłatą owszem, ale tak to wątpie Że ktoś ci pomoŻe bo na necie masa poradników krok po kroku :-) A jak nie chcesz szukać to polecam:

http://www.pcformat.pl/index.php/numer_specjalny

są w kioskach itp. a jak juz nie ma w sprzedazy to w empiku jest lub poprostu na allegro uzywane od kogos odkupic, sam z ciekawosci zakupilem ta ksiazeczke, nawet fajna dla poczatkujacych i nie tylko :-)

unknownunknown

PostWysłany: 23 Gru 2008, 01:22 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 24 Gru 2007, 13:54
Miejscowość: Krak
Pochwały: 26
dalej aktualne?

unknownunknown

PostWysłany: 07 Kwi 2010, 21:45 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 07 Kwi 2010, 21:00
mam ten sam problem co poprzednicy - ... chcę założyć stronę grę RPG - bajery, waluty, to to to to i to. znam html, bbcode (prawie to to samo lecz rórzni się) ale jak mam to zrobić? włączam programik i co? co do pixela wypisywać co gdzie ma się znajdować? a jak skończę to jak wrzucić to dzi.ło do sieci? czy program sam to zrobi....

---
Sorki za błędy ort.

WindowsXPOpera

PostWysłany: 13 Kwi 2010, 22:03 
Admin
Awatar użytkownika

Dołączenie: 11 Paź 2006, 20:54
Miejscowość: z repozytorium
Pochwały: 20
Cytuj:
Sorki za błędy ort.

A to OPERA słownika nie posiada!?

LinuxOpera

PostWysłany: 25 Paź 2011, 21:45 

Dołączenie: 21 Paź 2011, 23:13
Ja zawsze jak miałem problem, starałem się go sam rozwiązać.. a dzisiaj ludzie od razu na forum i proszą o pomoc. Niby dobrze, ale podstawowa strona w html to pikuś..

Profil E-mail  
    Windows7Firefox
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Ciekawe tematy: Biznes reklamowy:D oraz Logistyka światowych przedsiębiorstw.

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group