Podkręcanie karty graficznej
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 09 Lut 2012, 21:06

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość

PostWysłany: 09 Sie 2010, 10:46 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 09 Sie 2010, 10:40
Witam

Nie wiem czy w dobrym dziale pisze ale chciałbym podkręcic karte graficzna do gry gta 4 wczoraj nawet probowalem i udalo mi sie uzyskac w gta srednie ale mnie podkusilo jeszcze podkrecic wchodze do gry i znow niskie teraz nie wiem jak zrobic zeby byly te srednie nie znam sie n a tym :( moglby ktos pomoc podkrecalem programem powerstrip moj komp to

System operacyjny Microsoft Windows 7 Home Premium
Typ procesora DualCore Intel Celeron E1500, 2200 MHz (11 x 200)
Karta Graficzna nVIDIA GeForce 9300 / nForce 730i
Nazwa płyty głównej Asus P5N78L (P-P5N9300)
Właściwości magistrali FSB Efektywna częstotliwość taktowania 800 MHz
Właściwości magistrali pamięci Rzeczywista częstotliwość taktowania 333 MHz (DDR) Efektywna częstotliwość taktowania 667 MHz

Nie wiem jakie dane jeszcze podać i gdzie sprawdzic prosze o pomoc z tym podkreceniem na srednie

Profil E-mail  
    Windows7Firefox

PostWysłany: 09 Sie 2010, 11:40 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 24 Gru 2007, 13:54
Miejscowość: Krak
Pochwały: 26
Płyta główna-albo szukałem źle albo po prostu jej nie ma u producenta, tu jest recka płyt z tym chipem http://pclab.pl/art34037.html z której wynika iż w pokrewnym asusie można przetaktować tą integre. Niestety jest to tylko integra więc na cuda nie licz. W dodatku Twój konfig do gier się raczej nie nadaje.

WindowsVistaFirefox
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Ciekawe tematy: Odziez z Anglii oraz Potrzebuje pomysłu na biznes

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group