Organizator targów informatycznych WORLDGAMERS 2011
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 10 Lut 2012, 01:11

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość

PostWysłany: 12 Sie 2010, 21:39 
Admin
Awatar użytkownika

Dołączenie: 11 Paź 2006, 20:54
Miejscowość: z repozytorium
Pochwały: 20
Image
Jesteśmy organizatorem największych w Polsce targów informatycznych WORLDGAMERS 2011, poszukujemy osób do współpracy.

EXEVE to działalność ukierunkowana na kulturę i oświatę. Chcemy poprzez zabawę zachęcać nasze społeczeństwo do poszerzania obszaru zainteresowań, przekraczania granic oraz szlifowania nabytych umiejętności. Staramy się również wspierać osoby, które rozpoczynają własną drogę ku przedsiębiorczości. Stawiamy na rozwój, bo to jest nasza wspólna przyszłość, to właśnie my kreujemy świat. Tworząc młody zespół fachowców w różnorodnych dziedzinach, poczynając od nauki i sztuki, a kończąc na życiu codziennym. Otwieramy innowacyjne ścieżki dla wielu sfer naukowo-technicznych, jak również rozrywkowych.

Jesteśmy solidną organizacją, tworzymy zespół, w którym kompetencje mają bezpośredni wpływ na standard i jakość obsługi naszych klientów. Członkowie zespołów oraz ich liderzy pracują na nasz wspólny sukces. Dlatego cały czas poszukujemy ludzi energicznych, kreatywnych oraz pełnych entuzjazmu. Naszym pracownikom oferujemy ciekawą, rozwojową pracę, liczne szkolenia i kursy.

W tym momencie najbardziej poszukiwane są osoby mogące podjąć się tłumaczenia strony internetowej- poszukujemy kogoś znającego biegle j. francuski oraz specjalistów ds. marketingu. Jednakże czekamy przede wszystkim na osoby o otwartych umysłach, które chcą realizować swoje pasje i wdrażać nowe pomysły oraz gotowe do pracy.

Jeżeli dopiero zaczynasz przygodę z tworzeniem dużych projektów napisz, chętnie Cię wyszkolimy.

Oferujemy:

Atrakcyjną pracę w doświadczonym zespole

Pracę przy największych projektach informatycznych

Możliwość zdobycia doświadczenia

Szkolenia z metodologii zarządzania projektami takimi jak PRINCE2, ITIL i SCRUM

Szkolenia informatyczne oraz językowe

Dostęp do nowoczesnego sprzętu

Osoby zainteresowane proszę o przesłanie CV na adres: kontakt@exeve.pl

Spotkamy się z Państwem i zachęcimy do współpracy.

UbuntuFirefox

PostWysłany: 12 Sie 2010, 21:44 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 24 Gru 2007, 13:54
Miejscowość: Krak
Pochwały: 26
@crow bierzesz w tym jakiś udział?

WindowsXPFirefox

PostWysłany: 12 Sie 2010, 21:45 
Admin
Awatar użytkownika

Jestem webmasterem. Jak powstanie w biurze sieć, to postaram się wkręcić na admina ;)

UbuntuFirefox

PostWysłany: 12 Sie 2010, 21:53 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 24 Gru 2007, 13:54
Miejscowość: Krak
Pochwały: 26
dobry kierunek...

WindowsXPFirefox

PostWysłany: 28 Wrz 2010, 06:45 
Admin
Awatar użytkownika

Nie ma chętnych do współpracy? Szkoda - można na tym zyskać w CV.

UbuntuFirefox

PostWysłany: 28 Wrz 2010, 19:03 
Specjalista
Specjalista

Dołączenie: 08 Lip 2010, 00:49
Miejscowość: Rzeszów
Pochwały: 22
Brzmi ciekawie - ale nie znam póki co języka francuskiego ;) Specjalista ds. marketingu...mogę to pchać do przodu jeżeli chcecie, wymiany linków, dodawanie ogłoszeń na lokalnych forach itd. itp. Mam takie możliwości. Kusi mnie też samorozwój - jakieś zarządzanie projektami też mam w planach.

Niemniej jednak dalej głównej koncepcji nie widzę - ale na jakiś dobrych i jasnych warunkach mogę w tym zakresie działać.

WindowsVistaOpera
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Ciekawe tematy: Dotacja z UE na franczyzne oraz Osoba współpracująca

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group