Numeryk - Media-tech MT1212
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 09 Lut 2012, 20:25

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość

PostWysłany: 21 Gru 2009, 19:19 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 21 Gru 2009, 19:05
Witam,

Mam solidny problem, gdzie nie widze logicznego rozwiazania, ale mam nadzieje ze znajdzie sie ktos bardziej kompetentny ode mnie i sypnie jakas informacja.
Niestety nie doczekałem się jeszcze odpowiedzi na wielkim i niezawodnym pebie.pl :p
Do rzeczy: Mam netbooka Asus Seashell 1005 HA (Winda XP) + mam do niego klawiature numeryczna (nie dedykowana , tylko jakas tam podrzedna Media-Techu). Na netbooku jak to zazwyczaj szanowna firma Asus umiescila klawiature numeryczna pokrywajaca sie z literkami na normalnej klawiaturze. I teraz mam nastepujacy problem bo podlaczajac klawiature numeryczna, musze zalaczyc NumLocka co od razu powoduje wlaczenie sie numeryka na netbooku. A po to wlasnie podlaczam osobnego zeby moc zarazem pisac , nie przelaczajac caly czas NumLocka. Prosze o pomoc, bo niestety sprzet mi nie sprzyja.
Dzieki z gory :-)

Profil E-mail  
    WindowsXPOpera

PostWysłany: 23 Gru 2009, 22:04 
Komputerowiec
Komputerowiec

Dołączenie: 08 Paź 2009, 20:30
Ale nie za bardzioop wiem jak Ci pomóc. Z tego co się orientuje to ten model właśnie taki jest. Jakiej pomocy oczekujesz??

Profil E-mail  
    WindowsXPMSIE
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Ciekawe tematy: Najpierw działka i budynek a potem pomysł może sam przyjdzie oraz 7bulls

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group