Ze względu, Że to mój pierwszy post na forum chciałem się serdecznie się przywitać, ze wszystkimi uŻytkownikami tego forum...tak więc Wita WSZYSTKICH! Mam nadzieję, ze zostanie mi tutaj udzielona pomoc, na tematy, których na które szukam odpowiedzi.
Przechodząc do meritum...
Moja siostra za miesiąc obchodzi 18ste urodziny. Z tego teŻ powodu postanowiłem zrobić jej jakiś miły i poŻyteczny prezent. Do tej pory uŻywa jakiegoś zakurzonego 14calowego monitorka, okropieństwo...dlatego teŻ pomyślałem, Że najlepszym rozwiązaniem i najbardziej trafionym prezentem będzie nowy monitor...na pewno się ucieszy...i teraz nie wiem czy mogę Was prosić..oferuję Wam rodzaj pewnej zabawy :) mam jeden sprawdzony sklep internetowy;
www.4speed.pl w którym zawsze dokonuję zakupów...mają w ofercie równieŻ monitory LCD.
Przesyłam link do wszystkich modeli ;
http://www.4speed.pl/index.php?kategori ... ystkie_tow
I teraz zadanie dla Was...jeŻeli moŻecie podajcie mi dwa typy monitorów, które warto wziąć pod uwagę przy rozwaŻaniu potencjalnego zakupu...dodam tylko, Że dysponuje kwotą około 1000zł. Więc w tej granicy moŻemy się poruszać..Chciałbym, Żebyście podali 2 lub nawet 3 modele, które będą spełniały jej oczekiwania, uŻywa kompa głównie do przeglądania internetu, teledyski, film...nie jest to praca...bardziej rozrywka i pod tym kątem prosiłbym o wybór...jeŻeli takie kryterium w ogóle istnieje :)
z pośród wyłonionych trzech, które staną na pudle mam nadzieję, Że wspólnie wyłonimy zwycięzcę...
dziękuje i liczę na Was...