|
Mam problem odnośnie tej gry. Na początek mój sprzęt: RAM: 2GB Karta graf. Radeon 3870 Proc. Intel Pentium Dual Core 2,2 GHz
Grę ustawiam na max detale, początek: idealnie płynnie chodzi bez zacięcia... ...przez pierwsze 3 minuty; po tych 3 minutach zaczyna przycinać jak głupia; nie jest to jakieś mocne przycinanie, ale jednak dość wyraźne i przeszkadzające w graniu. Dodam, że nie ma znaczenia jakie elementy mapy są załadowane, czy jest więcej efektów lub obiektów czy mniej; to to na to nie ma żadnego wpływu. Kiedyś na starym komputerze miałem problem z GTA Vice City; wtedy wszystko było ok przez pierwsze 3 minuty po czym zaczęła się psuć grafika "waliły się tekstury" - wtedy kiedy zminimalizowałem grę i zmaksymalizowałem ponownie to wszystko było ok przez 1 minutę - w przypadku MW2 jest tak samo w sensie że zminimalizuje, zmaksymalizuje i 1 minutę działa OK po czym znów zaczyna przycinać; może w obu przypadkach dzieje się co innego, ale wg tego samego schematu. Wtedy okazało się że miałem stary sterownik graficzny, zainstalowanie nowszego rozwiązało problem. No ale teraz.... Próbowałem coś nowszego zainstalować ale to wtedy mi sie robi grafika w 32 kolorach i rozdzielczość 320:240... I ja na prawdę nie wiem co zrobić... Może ktoś miał podobny problem i mógłby pomóc ? P.S. Na niższych detalach przycina tak samo.
|