MKS VIR 9
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 09 Lut 2012, 23:36

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość

PostWysłany: 26 Maj 2010, 22:58 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 26 Maj 2010, 22:54
Co sadzicie o tym jak działa MKS VIR 9? Pamiętam,, ze jak chodziłem do liceum dawno temu to ten program był na topie, a szczególnie ich skaner on- line. Trochę czasu upłynęło,a le zastanawiam się jak im wyszła najnowsza wersja. Ktoś możne już miał okazje z niej korzystać?

Profil E-mail  
    Windows7Firefox

PostWysłany: 31 Maj 2010, 18:02 
Nowy na forum
Nowy na forum
Awatar użytkownika

Dołączenie: 29 Maj 2010, 12:52
Miejscowość: Warszawa
U mnie na uczelni jest mks_vir :), tylko nie wiem jaka wersja...Za to dziewiątka o ile mnie pamięć nie myli była dołączona do majowego chipa, albo innej gazety. Podobno program jest dobry, ale sam nie miałem okazji sprawdzić, więc się wstrzymam z osądami. Dołączam się do pytania, bo kończy mi się licencja na kaspera..

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox

PostWysłany: 01 Cze 2010, 17:52 
Lamer
Lamer

Dzięki za informację o tym Chipie. Pożyczyłem od brata tego triala i dzisiaj sobie zainstaluje. Zobaczymy jak 9 MKSa będzie chodzić.

Profil E-mail  
    Windows7Firefox

PostWysłany: 07 Cze 2010, 15:30 
Nowy na forum
Nowy na forum
Awatar użytkownika

W kioskach niestety już nie ma tego numeru...a szkoda, bo też bym sprawdził. Jaką licencję dawali, na ile ten trial? Jest gdzieś w necie inna wersja testowa? Mnie interesuje tylko cały pakiet internet security-takiego miałem kaspera. Czy mks ma IS?

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox

PostWysłany: 08 Cze 2010, 15:20 
Lamer
Lamer

Jak wpiszesz w google MKS 9.0 trial to wyskoczy Ci kilka stron, gdzie można ściągnąć za free oprogramowanie. Powiem szczerze, że nie wiem co to jest IS:)

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox

PostWysłany: 14 Cze 2010, 19:36 
Nowy na forum
Nowy na forum
Awatar użytkownika

Trudno, żeby wersja trial była płatna ;). Chodziło mi o tą dołączoną do gazety...zwykłą testówkę można pobrać ze strony producenta i to wiem. IS to skrót od Internet Security, czyli całego pakietu zabezpieczającego (firewall, antywir, ochrona poczty, itd). Teraz już sam sprawdziłem na stronie mksu i pobrałem dom+(to jest właśnie IS).

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox

PostWysłany: 18 Cze 2010, 16:59 
Lamer
Lamer

Dzięki wielkie za informację i wskazówkę :) Zaraz sobie tę wersje trialową ściągnę i zobaczę przez weekend jak się sprawuje.

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox

PostWysłany: 22 Cze 2010, 13:26 
Nowy na forum
Nowy na forum
Awatar użytkownika

Ja już od tygodnia mam mks_vir, więc mogę napisać parę spostrzeżeń: progs jest szybszy od kasperskiego, mniej mieli dyskiem przy uruchamianiu programów i wyświetla mniej notyfikacji (co dla mnie jest plusem). Nie wiem jeszcze jak sprawuje się firewall,ale ciężko to sprawdzić w warunkach domowych, chyba że ktoś ma pomysł?

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Ciekawe tematy: Mam 15 tyś pole 1ha , 15km do 20tyś miasta co polecicie oraz Usługi Finansowe

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group