|
| Autor |
Wiadomość |
|
btw
|
Wysłany: 12 Maj 2009, 20:57 |
|
 |
| Lamer |
 |
Dołączenie: 12 Maj 2009, 20:48 Posty: 2
|
|
witam potrzebuję porady w kwestii drukarki laserowej (cz-b), której koszt zakupu nie przewyŻszy 350-400 zł, a która ponadto będzie tania w eksploatacji - jaką mi moŻecie doradzić. Nie myśle o nowej - grunt Żeby śmigała i nie psuła się :) WaŻne, aby moŻna bylo kupić niedrogie zamienniki tonerów (i nie trzeba było za kaŻdym razem samemu napelniać). jestem zupełnie niedouczony w kwestii laserówek, zatem kaŻda rada bedzie dla mnie bardzo cenna. Pozdrawiam i z góry dziekuje za info. p.s. linki do stron/aukcji - mile widziane :)
|
|
|
|
 |
|
Linki Sponsorowane
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
btw
|
Wysłany: 12 Maj 2009, 21:02 |
|
 |
| Lamer |
 |
Dołączenie: 12 Maj 2009, 20:48 Posty: 2
|
|
w swej zielonowatości zapomniałem dodać,Że będzie ona uŻywana do celów domowych - przy obciąŻeniu miesięcznym ok.200 stron (wzmoŻona aktywność przy sesjach) :)
|
|
|
|
 |
|
yanek
|
Wysłany: 24 Sie 2009, 17:12 |
|
 |
| Nowy na forum |
 |
Dołączenie: 18 Lip 2009, 18:37 Posty: 7
|
|
Używane możesz znaleźć o wiele taniej. W pracy miałem kiedyś (przy podobnej ilości druku miesięcznie) HP LaserJet 4000. Na allegro można ją znaleźć ~150 zł. Pewnie teraz są nowsze modele, w każdym razie drukarka spisywała się wyśmienicie. Znalezienie tonerów (najlepiej zamienników) do HP jest chyba najłatwiejsze, jak pisałem w innym temacie, więc pozostawałbym przy tej marce.
|
|
|
|
 |
|
|