Laptop do 2 tys
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 09 Lut 2012, 19:05

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 20 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość

PostWysłany: 28 Sie 2009, 21:32 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 19 Lut 2008, 21:00
Pochwały: 3
pale horse napisał(a):
goral, to, że seria A300 Toshibie nie wyszła nie znaczy, że wszystkie ich modele od tamtej pory to dno :)
Zdecydowanie nie moge tego powiedziec o Satellitach u400 np. mam takie cacko i nie narzekam... No chyba, że masz niesamowicie wygórowane wymagania co do sprzętu to faktycznie mało co może cię zadowolić ;)

A co do serwisu na swiatlaptopow.pl to w zasadzie neważne na jakiej zasadzie działa, ważne, że działa i że nie ponosi się za to dodatkowych kosztów jeśli kupi się u nich laptopa...

A300... oraz inne... Ty robisz po prostu reklamę tej firmie ;p. Ja się zraziłem do jej pomysłów... T300 troszkę lepiej wygląda, niby to nie Acer, ale np. jakość dźwięku (jeżeli można tak nazwać jakieś świszczenie) jest niestety na minusie... więc, jak się poprawią to może coś znowu z tego będzie...

WindowsXPFirefox

PostWysłany: 25 Lis 2009, 21:00 
Komputerowiec
Komputerowiec

Dołączenie: 08 Paź 2009, 20:30
Dla mnie odpada raczej Asus i Acer,proponowałbym hp lub lenovo. Do 2 tyś zl można wybrac uniwersalną maszyne z której będziesz zadowolony-wiadomo,najnowsze gry nie pójda,ale starsze jak najbardziej.

Profil E-mail  
    WindowsVistaFirefox

PostWysłany: 10 Gru 2009, 16:02 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 10 Gru 2009, 15:45
Step ja podobnie szukam lapka za okolo 2,5 tys. Z tego co zdązyłem sie juz rozejrzeć to na swiatlaptopow.pl masz kilkadziesiąt kompow do ceny max 2 tyś zł w tym HP, Dell, Compaq. Zerknij sobie :) warto, ja myslalem wstepnie nad HP, ale z tego co słysze to bardzo odmienne opinie o nich krąża, pozdr

Profil E-mail  
    WindowsXPMSIE

PostWysłany: 10 Gru 2009, 19:57 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 24 Gru 2007, 13:54
Miejscowość: Krak
Pochwały: 26
rzadko kiedy marka, a konkretny model się liczy

Windows7Firefox

PostWysłany: 23 Gru 2009, 22:08 
Komputerowiec
Komputerowiec

Dołączenie: 08 Paź 2009, 20:30
A wg mnie marka ma przełożenie na model bo jedno wiąże się przeciez bezpośrednio z drugim. Jeśli chodzi o hp-pisałem w którymś poście na temat ich szybkiego nagrzewania sie.
W zależności od modelu bateria też nie imponuje długością pracy.

Profil E-mail  
    WindowsXPMSIE
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 20 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Ciekawe tematy: Firma Kateringowa! oraz CZY MOGĘ BYĆ NA RYCZAŁCIE

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group