Kompa do zastosować serwerowych
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 09 Lut 2012, 21:44

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 49 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość

PostWysłany: 30 Sie 2010, 06:11 
Specjalista
Specjalista
Awatar użytkownika

Dołączenie: 26 Lip 2010, 19:21
Miejscowość: Obecnie Bydgoszcz
Pochwały: 31
Cytuj:
Jak zestaw może być sensowny, jeśli w takim do gier jest zasilacz No NAME spełniający minimum norm ATX tyko na papierku. Albo do kompa z integrą 2lata temu z jakimś buDżetowym prockiem wsadzono 4GB ramu.
Pozadrawiam

Dobra. Tu mnie masz, ale to tylko jeśli chodzi o zasilacz. Nie podałem jego nazwy, więc do zestawu można mieć zastrzeżenia, gdyby chciało się go kupować.

Ale tutaj znowu, ja inaczej rozumuję pojęcie "bezsensowny zestaw komputerowy", wy też inaczej. Powyższy , który podałem nawet bez nazwy zasilacza nie jest bezsensowny no, bo co? 500 W, do takiego procka i takiej karty wystarczy, ale gdyby zapytać się o markę itd. to mógłby się wydać bezsensowny i niezbyt wydajny (właściwie mało stabilny) ;) Dla mnie zestaw, którego konfiguracja "WYDAJE SIĘ" być w porządku, ale tylko z ogólnych informacji nie jest bezsensowny, dla mnie CZYSTO bezsensownym staje się, gdy dowiadujemy się (z zestawu, który nie wydawał nam się bezsensu), że karta jest zintegrowana, a procek wstawiono Core2Duo, jakiś zasilacz 350 W czort wie , jaki. :P
;)
:D

Może przestaniemy się kłócić, bo zaraz temat będzie miał 5 stron i tak nic z tego nie wyniknie. a temat zdążył się zasyfić offtopem :P

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox

PostWysłany: 30 Sie 2010, 08:55 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 24 Sie 2010, 08:57
Dobra, może skończ z tą głupią gadką. Dzięki za pomoc, ale z offtopic nie za bardzo. :(.

Temat można zamknąć. :cry:

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox

PostWysłany: 30 Sie 2010, 12:47 

Dołączenie: 30 Sie 2010, 12:43
Powiem tylko jedno. Nie kupujcie kompów w Media Markt, totalna ściema, jak widzę, że komp ma Pentium 3,3 GHZ, 500 GB HDD, RAM : 3 GB, Zasilacz 400W, Napęd DVD, to mam ochotę wybuchnąć śmiechem. Co oni mi chcą wcisnąć za kit, nawet nie wiem, jak długo mi ten komputer pochodzi.

Dziękuje za zakupy w Media, to jest chyba TYLKO dla idiotów. :shock:

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox

PostWysłany: 30 Sie 2010, 13:07 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 24 Gru 2007, 13:54
Miejscowość: Krak
Pochwały: 26
full off top :roll: jeszcze jeden taki post i zamykam wątek.

WindowsVistaFirefox
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 49 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4

Ciekawe tematy: Jak zinterpretować i rozliczać się z takiej działalności? oraz Produkcja drzwi

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group