Cytuj:
Jak zestaw może być sensowny, jeśli w takim do gier jest zasilacz No NAME spełniający minimum norm ATX tyko na papierku. Albo do kompa z integrą 2lata temu z jakimś buDżetowym prockiem wsadzono 4GB ramu.
Pozadrawiam
Dobra. Tu mnie masz, ale to tylko jeśli chodzi o zasilacz. Nie podałem jego nazwy, więc do zestawu można mieć zastrzeżenia, gdyby chciało się go kupować.
Ale tutaj znowu, ja inaczej rozumuję pojęcie "
bezsensowny zestaw komputerowy", wy też inaczej. Powyższy , który podałem nawet bez nazwy zasilacza nie jest bezsensowny no, bo co? 500 W, do takiego procka i takiej karty wystarczy, ale gdyby zapytać się o markę itd. to mógłby się wydać bezsensowny i niezbyt wydajny (właściwie mało stabilny)

Dla mnie zestaw, którego konfiguracja "
WYDAJE SIĘ" być w porządku, ale tylko z ogólnych informacji nie jest bezsensowny, dla mnie CZYSTO bezsensownym staje się, gdy dowiadujemy się (z zestawu, który nie wydawał nam się bezsensu), że karta jest zintegrowana, a procek wstawiono Core2Duo, jakiś zasilacz 350 W czort wie , jaki.

Może przestaniemy się kłócić, bo zaraz temat będzie miał 5 stron i tak nic z tego nie wyniknie. a temat zdążył się zasyfić offtopem