Kampania Graczy - Problem z rejestracją gier
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 09 Lut 2012, 22:55

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość

PostWysłany: 16 Sie 2010, 09:50 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 05 Lip 2010, 09:19
Zakupiłem 4 gry z serii EA Classic w ofercie 2 gry w cenie jednej. Dzięki programowi lojalnościowemu, można te gry zarejestrować na stronie Kampania Graczy - Cenega i zbierać punkty na nagrody. Chciałem zarejestrować gry które kupiłem ostatnio, ale w środku, w pudełkach nie znajduje się karta rejestracyjna. Pytanie - Dlaczego ? Jeszcze około 2 miesięcy temu, kiedy EA Classic były w takiej samej ofercie jak teraz, można było gry zarejestrować. Czy ktoś się orientuje w tym temacie ?

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox

PostWysłany: 16 Sie 2010, 11:31 
Specjalista
Specjalista
Awatar użytkownika

Dołączenie: 26 Lip 2010, 19:21
Miejscowość: Obecnie Bydgoszcz
Pochwały: 31
Kiedyś kupiłem NFS:MW z EA Classic i w środku też nie było owej karty. Poszedłem do sklepu i powiedziałem, że towar jest niekompletny tzn: brakuje karty rejestracyjnej, towar wymienili i było ok. Ale to raczej odpada, bo masz aż 4 pudełka, takiego pecha chyba nikt nie ma, żeby trafić na 4 pudełka niekompletne. :)

Zaglądałeś może na stronę Cenegi? Skontaktuj się tam z kimś i przedstaw sytuację, może zrezygnowali z rejestracji gier przy pomocy karty, dlatego jej nie dali. Może zamienili kartę na np: jakiś kod rejestracyjny nadrukowany na płycie, instrukcji, albo w miejscu usadowienia płyty, tego okrągłego wgłębienia. :)

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox

PostWysłany: 16 Sie 2010, 11:39 
Specjalista
Specjalista

Dołączenie: 08 Lip 2010, 00:49
Miejscowość: Rzeszów
Pochwały: 22
Przejrzałeś dokładnie instrukcje obsługi każdej z gier? Zwykle dokładają takie info na wewnętrznej stronie okładki, ewentualnie zostawiają stosowne info gdzie taką informację się znajduje.

WindowsVistaOpera

PostWysłany: 16 Sie 2010, 15:51 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 05 Lip 2010, 09:19
Napisałem wiadomość do ludzi z Kampanii Graczy. Każą mi wysłać paragon lub fakturkę. Więc pewnie dodadzą je z ręki. Jeszcze napiszę co i jak wyszło.

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Ciekawe tematy: Ogólnopolska sieć pizzerii Gruby Benek oraz Radio w internecie - koncesja

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group