[Akcesoria] iSmart Suzuka SW5050 Smart Wheel
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 09 Lut 2012, 21:38

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość

PostWysłany: 03 Wrz 2010, 17:42 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 03 Wrz 2010, 17:23
Miejscowość: Polanica-Zdrój
Siema!

Co możecie mi powiedzieć o kierownicy iSmart Suzuka SW5050 Smart Wheel? Tutaj strona na Ceneo.pl: Kierownica Ismart SW-5050 - porównanie cen w sklepach internetowych Miałem okazję trzymać ją w dłoni w sklepie i wygląda dobrze, ma tyle przycisków ile potrzebuję, ale chciałem spytać o opinie kogoś obeznanego. Albo o doradzenie jaką kierownicę można kupić lepszą do ceny 200 zł.

Proszę o odpowiedź, z góry dzięki.

Profil E-mail  
    WindowsVistaFirefox

PostWysłany: 03 Wrz 2010, 19:01 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 03 Wrz 2010, 18:59
Witam serdecznie
Jestem trohe obeznany z komputerami i mogę powiedzieć że ta kierownica jest bardzo dobra. :P

Profil E-mail  
    WindowsXPMSIE7

PostWysłany: 04 Wrz 2010, 11:02 
Specjalista
Specjalista
Awatar użytkownika

Dołączenie: 28 Gru 2006, 15:10
Pochwały: 9
Ponieważ?

LinuxEpiphany

PostWysłany: 04 Wrz 2010, 11:09 
Specjalista
Specjalista

Dołączenie: 08 Lip 2010, 00:49
Miejscowość: Rzeszów
Pochwały: 22
Ponieważ zna się na komputerach to pewnie popiera ją bo ma dobre wsparcie sterowników pod każdy system dostępny na rynku.... ;)

Generalnie nigdy nie poczujesz takiej przyjemności jaką daje jazda samochodem po bezdrożach - bardzo duże możliwości obrotu - pozostaje tylko pytanie, czy jakakolwiek gra da Ci możliwość całkowitego i płynnego grania tym urządzeniem.

Zdecydowanie lepiej wydać na pada - do arkadówek jest idealny, a produkcji starających się zawojować rynek ścigałek "real life like" nie jest za dużo.
Zresztą - możesz kupić pada od PS - nie dość, że to jeden z najlepszych dostępnych na rynku to jeszcze ma dobre, aczkolwiek amatorskie wsparcie sterowników pod PC.

WindowsXPOpera
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Ciekawe tematy: Markowe ubrania z Londynu, ok 50% taniej niż w Polsce oraz ciuchy uzywane

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group