Teraz jest 22 wrz 2014, 19:14


Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Gtx 460 "sterowniki ekranu przestały działać" problem
PostNapisane: 23 wrz 2011, 17:00 
Lamer
Lamer

Dołączył(a): 23 wrz 2011, 16:57
Posty: 2
Witam dzisiał po wlozeniu tego gtx po pewnym czasie ekran zaczał mi murgac,migac i pojawił sie komunikat "sterowniki ekranu przestały działać ale odzyskał sprawność".NIe da sie wogóle grac bo cały czas własnie sie tak dzieje. Nie wiem czy to wina sterowników czy karty??Napisałem do supportu i dostalem taka wiadomość:Please make sure the system is running at normal speed without over clocking. The 197.45 driver may be little old. Please make sure you have downloaded a right driver from below link. Before install the new driver, please uninstall the previous driver and reboot the system. Before gaming, please try to unload the non-necessory application. For the GTX460 AMP card, the minimum power requirement is around 450W with +12V 40A. You may check the power supply maximum output.
I teraz mam pytanie jak sprawdzic "Please make sure the system is running at normal speed without over clocking" i " Before gaming, please try to unload the non-necessory application"?Prosze o pomoc.

Moja specyfikacja:AMD Phenom II x4 955 3.6mhz Zotac gtx 460, gigabyte 770t zasilacz XFX 550W


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gtx 460 "sterowniki ekranu przestały działać" problem
PostNapisane: 23 wrz 2011, 18:41 
Specjalista
Specjalista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 lip 2010, 19:21
Posty: 971
Lokalizacja: Obecnie Bydgoszcz
Chrzani ten Support. Sprawdź , czy te stery są zgodne z Win7 i zainstaluj najnowsze ze strony Nvidii.


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gtx 460 "sterowniki ekranu przestały działać" problem
PostNapisane: 23 wrz 2011, 23:39 
Lamer
Lamer

Dołączył(a): 23 wrz 2011, 16:57
Posty: 2
Próbowałem już instalować te najnowsze sterowniki lecz problem pojawia się dalej.


Góra
Offline Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Gtx 460 "sterowniki ekranu przestały działać" problem
PostNapisane: 25 wrz 2011, 09:08 
Specjalista
Specjalista
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 26 lip 2010, 19:21
Posty: 971
Lokalizacja: Obecnie Bydgoszcz
Jaka jest rozdzielczość ustawiona? Skąd masz tego GTX?


Góra
Offline Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ]  Moderator: Cactooz


Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość



Szukaj:


Podobne tematy na forum:


cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net