Drukarka OKI do etykiet.
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 09 Lut 2012, 20:05

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość

PostWysłany: 29 Sie 2009, 18:47 
Lamer
Lamer

Dołączenie: 29 Sie 2009, 18:28
Witam... korzystając z okazji chciałabym poprosić o pomoc w doborze drukarki. Konkretnie chodzi mi o taką, która drukowałaby etykiety. Mam szkółkę z sadzonkami i drzewkami ogrodowymi - potrzebuję drukować etykiety takie, które często widzicie w doniczkach czy przy drzewkach. Wyczytałam gdzieś, że drukarki OKI dzięki swojej charakterystycznej budowie jako jedyne pozwalają na drukowanie na takich grubych materiałach. Dobrze by było żeby też drukowała banery. Nie wiem czy chodzi o drukarki OKI ogólnie czy też chodzi o jakiś konkretny model. Czy np. na takiej http://www.sklep-oki.pl/index.php/product/show/id/66 dało by się?? pisze, że banery tak ale o etykietach nie jest nic wspomniane. Może wiecie coś na ten temat i pomożecie bo ja jestem lekkim laikiem. Do tej pory zamawiałam już gotowe etykiety ale wolę zainwestować w drukarkę.

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox

PostWysłany: 17 Wrz 2009, 05:21 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 04:57
Wybór OKI jest na pewno dobrym wyborem ;) biorąc pod uwagę renomę tego sklepu, a sprzęt jest rzeczywiście niezawodny. Co do modelu, najlepiej gdybyś zapytał po prostu profesjonalistów w tej dziedzinie, czyli wysłał zapytanie do obsługi. Pytając kiedyś o drukarkę, którą mamy w pracy, odesłali nam odp w ciągu zaledwie paru godzin, a jak widzisz nie wiem czy tu na forum będzie ktoś na tyle kompetentny w tej kwestii, żeby Cię poinformować.

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox

PostWysłany: 17 Wrz 2009, 19:10 
Specjalista
Specjalista
Awatar użytkownika

Dołączenie: 28 Gru 2006, 15:10
Pochwały: 9
1. Archeolog. Nie było autora na forum od sierpnia.
2. Co jak co, ale obsługa sklepu nie jest dobrym doradcą.
Pozdrawiam

UbuntuFirefox

PostWysłany: 18 Wrz 2009, 05:20 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 04:57
Może to i kotlet odgrzany :-) , ale przydać się może komuś innemu. Zresztą nie raz spotykam się na forum z odpowiedziami internautów na zapytania sprzed kilku miesięcy.
Pozdrawiam
PS. Nie wiem czy mówisz generalnie o każdej obsłudze sklepu, czy konkretnie o OKI? Jeśli masz na myśli tę drugą opcję, to zupełnie się nie zgodzę. Mieliśmy wątpliwości który z modeli będzie lepiej odpowiadał potrzebom firmy i w kilka godz dostaliśmy profesjonalną poradę ( a co najważniejsze wcale nie próbowano nam wcisnąć droższego sprzętu, wręcz przeciwnie pan powiedział że ten tańszy typ będzie wystarczającym wyborem)

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox

PostWysłany: 18 Wrz 2009, 08:07 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 19 Lut 2008, 21:00
Pochwały: 3
marcel90 napisał(a):
Może to i kotlet odgrzany :-) , ale przydać się może komuś innemu. Zresztą nie raz spotykam się na forum z odpowiedziami internautów na zapytania sprzed kilku miesięcy.
Pozdrawiam
PS. Nie wiem czy mówisz generalnie o każdej obsłudze sklepu, czy konkretnie o OKI? Jeśli masz na myśli tę drugą opcję, to zupełnie się nie zgodzę. Mieliśmy wątpliwości który z modeli będzie lepiej odpowiadał potrzebom firmy i w kilka godz dostaliśmy profesjonalną poradę ( a co najważniejsze wcale nie próbowano nam wcisnąć droższego sprzętu, wręcz przeciwnie pan powiedział że ten tańszy typ będzie wystarczającym wyborem)

Po 1. "odgrzewanie" tematów na forum jest surowo zabronione (tak modzi pisali).
Po 2. obsługa sklepu zazwyczaj wciska ci to, czego musi się pozbyć, więc kolega ma rację że sprzedawca to nie jest dobry doradca.

WindowsVistaFirefox

PostWysłany: 18 Wrz 2009, 13:56 
Specjalista
Specjalista
Awatar użytkownika

Dołączenie: 28 Gru 2006, 15:10
Pochwały: 9
@marcel90
Goral wszystko wytłumaczył :) Choć oczywiście zdarzają się wyjątki.
Pozdrawiam

UbuntuFirefox

PostWysłany: 22 Wrz 2009, 14:41 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 18 Lip 2009, 18:37
Strasznie generalizujecie :) Sklepy internetowe wśród wciąż przybywającej konkurencji liczą się z opiniami użytkowników i nie wciskają byle czego tylko po to, żeby sprzedać. Sam spotykam się coraz częściej z fachową obsługą i dobrym doradztwem. Mam wrażenie, że jednak priorytetem jest zadowolony klient, a to daje efekty w dłuższym terminie.

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Ciekawe tematy: Pomysl na biznes - portal internetowy oraz Szwecja, chetnie wejde we wspólprace

Suknie Ślubne na tę wyjątkową chwilę. Zapraszamy!

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group