domofon
    Zaloguj FAQ  •  Szukaj    

Obecny czas: 31 Lip 2010, 15:34

Pomysł na Biznes to tylko krok do Twojego sukcesu. Sprawdź jak łatwo zostać milionerem.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość

PostWysłany: 17 Wrz 2009, 05:46 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 04:57
Witam
Nie wiem czy dobrze trafiłem, ale mam nadzieję że będzie mi tu ktoś w stanie odpowiedzieć na moje pytanie. Zamierzam zamontować sobie w domu domofon. Moje pytanie brzmi, jaki wybrać? Nigdy nie miałem styczności z tego typu sprzętem, więc zupełnie nie wiem na co zwrócić uwagę? Czy dokonując zakupu kierować się tylko ceną, skoro nie mam jakiś szczególnych wymagań technicznych. Upatrzyłem sobie na necie jeden model, ale zanim kupię chciałbym coś wiedzieć w tym temacie :|

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox

PostWysłany: 18 Wrz 2009, 09:12 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 25 Lip 2007, 15:20
Pochwały: 30
Może luknij na wideo domofony ,nie są już takie drogie a zawsze to większa wygoda .

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox

PostWysłany: 19 Wrz 2009, 05:16 
Nowy na forum
Nowy na forum

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 04:57
Hmm, mówisz video domofon. No ceny są zdecydowanie wyższe (choć np znalazłem na delta.poznan.pl za 556 zł, więc jak na tego typu urządzenie wydaje mi się że to rozsądna cena, a sklep ma bardzo dobrą opinię jeśli chodzi o wszelkie sprzęty związane z monitoringiem). Nic mi jednak nie mówi taki model DPV-4AE WHITE MONITOR. No i nie wiem wybierać czy nie :roll:

Profil E-mail  
    WindowsXPFirefox

PostWysłany: 22 Wrz 2009, 21:40 
HAKER
HAKER
Awatar użytkownika

Dołączenie: 27 Paź 2006, 12:25
Miejscowość: /home/buker/Desktop
Pochwały: 9
Może rozejrzyj się za czarno-białym wideodomofonem firmy "Commax" (nie wiem czy dobrze napisałem nazwe firmy).
Mój sąsiad posiada takie urządzenie i działa dobrze. Nie wiem ile teraz kosztują, ok 4miesiące temu cena wachała się w granicach 600zł.

www.polish-lockerz.info

Profil E-mail  
    KnoppixFirefox
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

phpBB skin developed by: John Olson Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group