Mam dość głupie pytanie: Czy istnieje może jakiś darmowy hosting www dość szybki,z minimum 150MB miejsca na dysku oraz z jak najmniejsza liczba reklam?Wiem że bardzo małe prawdopodobieństwo że takie coś istnieje ale zapytać można.Do tej pory korzystałem z ugu.pl jednak ostatnio serwery są bardzo wolne i testowanie różnych skryptów itd jest wręcz niemożliwe.
Jednak wolałbym jakiś darmowy hosting.To parę groszy na miesiąc może nie jest dużo ale zawsze:) Co do postawienia hostingu lokalnie to nie bardzo,ponieważ często proszę o opinie inne osoby. frehost się przyjże,bo oferta wydaje się ciekawa.
Obsługa HTML oraz PHP 5 Baza danych MySQL 5 Installatron automatyczna instalacja ponad 40 skryptów (cms : joomla, drupal, forum : phpbb, blogi : wordpress) oraz kreator stron. Bez limitu transferu DirectAdmin - profesjonalny panel administracyjny Własna darmowa domena w nazwie unl.pl Bez reklam google. Możesz zarabiać na swojej stronie. Aktywna funkcja mail() 300 MB powierzchni na pliki Pełny dostęp do konta FTP
tripix
Wysłany: 18 Lip 2010, 20:59
Lamer
Dołączenie: 08 Lip 2010, 16:20 Posty: 3
a jak uważam że " localhost" Jeszcze jak postawiony na linuxie na laptopie z podkładką chłodząca .